Melegnek nevezték Amber Rose kisfiát, de a sztár anyatigris módjára védte meg őt

2018.március.22.

Pár nappal ezelőtt különös meglepetésben részesült Amber Rose 5 éves kisfia, Sebastian. A kissrác hatalmas rajongója Taylor Swiftnek, aki szeretete jeléül VIP jegyekkel ajándékozta meg őt Reputation turnéjára. Sebastian persze három méterrel a föld felett lebegett örömében, azonban a rosszindulatú követők nem bírták szó nélkül hagyni a történteket.

Amber Rose és kisfia
Fotó: Getty Images

Néhány követő melegnek nevezte Sebastiant, amiért fiú létére Taylor Swift a kedvenc előadója, Amber Rose-ból pedig rögtön kibújt az anyatigris.

"Figyeljetek hipermaszkulin férfiak, és tudatlan idióta nők, akik melegnek neveztek egy 5 éves gyereket, mert Taylor Swiftet hallgat! Ez az oka annak, hogy sok kisgyerek öngyilkosságot követ el. És ez az oka annak is, hogy ilyen elcseszett az egész társadalmunk. Az, hogy egy adott stílusú zenét szeretsz nem határozza meg a nemi identitásodat, ti hülyék" - fakadt ki Instagramon a híresség

Láttad már? Amber Rose vad fotókat posztolt mellkisebbítő műtéte után!

Amber azt is kifejtette, hogy engedi, hogy kisfia a saját útját járja - legyen szó zenei ízléséről, a kedvenc színéről, vagy bármiről, ami Sebastian számára fontos. A híresség szerint szükségszerű lenne úgy nevelni a fiatalabb generációk csemetéit, hogy ne a gyűlölet, hanem a szeretet határozza meg a mindennapjaikat, és fel merjék vállalni önmagukat a szexualitásuktól függetlenül is. Szép gondolatok, Amber, mi csak támogatni tudunk!

Ez is érdekelhet

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

A fenntarthatóság ma már választható lehetőség

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább