Miért szeretjük Jessica Simpsont?

2014.január.8.

Jessica Simpson szuper alakkal virít a Redbook magazin címlapján. A 33 éves Weight Watchers súlycsökkentő csoport nagykövete terhességéről, az őt és testsúlyát ért indokolatlan figyelemről és vőlegényével való kapcsolatáról beszélt az amerikai női lapban.

Jessica Simpson
Fotó: MattJones/Redbook

Miért szeretjük Jessica Simpsont? – szól a cikk címe, és erre nem cask a Redbook, de mi is tudjuk a választ: mert remekül elhessegeti a súlyával kapcsolatos pletykákat, mert szuper és hordható ruhákat tervez, mert két kisgyerek édesanyja, mert tiniként rajong vőlegényéért, és mert egy pillanatig sem veszi magát túl komolyan – amint erről a vicces fekete-fehér portrék is tanúskodnak.

A 19 hónapos Maxwell és a 6 hónapos Ace édesanyja odavan Eric Johnson amerikai futballsztár vőlegényéért, de tökéletesen tisztában van azzal, hogy a szerelem nem elég egy kapcsolat sikerességéhez: "Lehet egy lelki társad, akibe őrülten szerelmes vagy, de ez sokszor nem elegendő" – mondta bölcsen az énekesnő a Redbook magazin februári számában. "Szükséges, hogy olyan személyiségetek legyen, melyek jól összeillenek. Neked kell a yinnak lenni az ő yangjában. Emellett nyitottnak kell lenned a közös megoldásra és kommunikációra még akkor is, amikor ez az utolsó, amit legszívesebben tennél" – mesélte Jessica Simpson, majd hozzátette: "Az sem árt, hogy Eric a legdögösebb pasi, akit valaha láttam, és eszméletlenül néz ki meztelenül!" – áradozott a sztár gyerekei apjáról.

Jessica Simpson
Jessica Simpson

Bár a popsztár és a 34 éves sportoló prioritása az utóbbi időben két gyerekük gondviselése volt, Jessicának sikerült leadni a terhesség alatt felszedett plusz kilókat is, melyekkel sajnos éppen eleget foglalkozott a sajtó: "Sosem figyelek rá, bárkiről is szóljanak a hírek, mikor terhes. Nevetséges és igazságtalan. Úgy gondolom, hogy minden nőnek, aki egy életet hoz éppen létre, jogában áll annyit enni, amennyit csak akar, ameddig egészséges. Nem hagytam, hogy a média elvegye tőlem életem egyik legboldogabb korszakát" – mondta büszkén Jessica Simpson a bolondos fotókkal tarkított interjúban.

Jessica Simpson
Jessica Simpson

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének