Mila Kunis lepattant, zilált, és még jobban imádjuk!

2012.július.17.

Aki látta a Fekete hattyúban, vagy aki kedveli az Azok a 70-es évek show-t, bizonyára nem csodálkozik azon, miért is imádjuk a dús szemöldökű ukrán származású színésznőt.

Alig pár napja fejtegettük, hogy Mila Kunis feltehetően a következő évek egyik legfontosabb színésznőjévé nőheti ki magát Hollywoodban. Úgy tűnik, nemcsak mi vagyunk ezen az állásponton, de valószínűleg az Interview magazin is hasonlóképpen gondolkodhat. A legújabb augusztusi lapszám címlapján éppen ezért a 29 éves színésznő szerepel.

Az Interview legújabb lapszámának hívószava a vezetés, éppen ezért Mila Kunis egy lapattant autószerelő-műhelyben, egy kissé leharcolt járgány előtt, vagy éppen benne pózol Craig McDean fotóin. A képeken a színésznő is kissé lepukkantnak tűnik, de természetesen csak annyira, hogy ettől még vagányoabbnak tűnjün. Az egyik képek Kiss pólót visel, ami nem véletlen, hiszen a legendás csapat egyik klipjében szerepelt korábban.

Kattints a képre, és nézd meg a sorozatot Mila Kunisról!

Nemcsak a képek érdekesek, hanem maga az interjú is, azt ugyanis nem kisebb név készítette, mint James Franco, akivel egy filmen éppen együtt is dolgoznak. Az inspiráló beszélgetést sajnos nem tudjuk teljesen idézni, de nem hagyhatjuk, ki egy rendkívül bölcs Mila Kunis eszmefuttatást meg ne osszunk veletek, csak hogy ezzel demonstráljuk, hogy miért is imádjuk őt.

A színésznő így foglalja össze a férfi és a női színészek megítélésbeli különbségét: "Ha egy színész elkezd tombolni a hotelszobájában; felrúgja a kukát, dobálózik a bútorokkal és betöri az ablakot, akkor mindenki azt gondolja róla, hogy egy igazi rocksztár. Amikor egy színésznő ugyanezt csinálja, akkor elvonóra küldik, és azt beszélik róla, hogy súlyos problémái vannak, és még munkát se kap."

Mila Kunis lepattant, zilált, és még jobban imádjuk!

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói