Miley Cyrus meztelen videóval promózza új dalát

Miley Cyrus nem sokat hagy a képzeletre. A tőle megszokott módon ezúttal sem egy hétköznapi beharangozóval rukkolt elő, amitől csak még izgatottabban várjuk új dalait. Az Endless Summer Vacation a nyolcadik stúdióalbuma lesz, és március 10-én jelenik meg.

Miley Cyrus mindig tud valami újat mutatni
Miley Cyrus mindig tud valami újat mutatni
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Miley Cyrus szó szerint bepillantást enged rajongóinak új zenei projektjébe, méghozzá egy félmeztelen, zuhanyzós videóval. A videó meglehetősen érzékire és művészire sikerült, a zuhany alatti énekléssel pedig bizonyára sokan tudunk azonosulni – ki ne eresztette volna már ki a hangját a hamisítatlan akusztikájú fürdőszobában?

Egy soha véget nem érő vakációról énekel

Az énekesnő szilveszteri partiján jelentette be, hogy 2023 tavaszán rukkol majd elő új albumával, a legnagyobb durranás pedig egyértelműen a január 13-án debütáló „Flowers” című dala lesz, amelyből egy részletet már most hallhatunk a már említett videóban. Az Endless Summer Vacation névre hallgató - vagyis „Soha véget nem érő nyári vakáció" – a legszebb Los Angeles-i élményeire reflektál, egy sajtóközlemény szerint pedig egy „szerelmes levél L.A.-nek”. Az album előzeteséből érezhető a tengerparti város jellegzetes hangulata, amelyet a készítők egy melankolikus képi világgal prezentálnak.

A rajongók szerint volt férjéről énekel

A sajtóközlemény szerint a lemezen szereplő dalok Miley Cyrus tavalyi évi fejlődését mesélik el. „Az Endless Summer Vacation zenéje és képei visszatükrözi azt az erőt, amelyre a fizikai és mentális jólétére összpontosítva talált rá” – olvasható. A rajongók azonban azt gyanítják, hogy az album vezető kislemeze, a „Flowers” ​​valójában volt férjéről, Liam Hemsworth-ről szól, ugyanis a dal pont aznap debütál, amikor Hemsworth 33. születésnapját ünnepli. Vajon csak véletlen egybeesésről van szó...?

Cyrus korábbi albumai között szerepel a 2007-es Meet Miley Cyrus, a 2008-as Breakout, a 2010-es Can't Be Tamed, a 2013-as Bangerz, a 2015-ös Miley Cyrus & Her Dead Petz, a 2017-es Younger Now és a 2020-as Plastic Hearts.

Friss sztárhíreink egy gőzölgő kávé mellé:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói