Mi történt Shawn Mendes hajával?

Új év, új külső. Shawn Mendes úgy döntött, hogy drasztikus váltással nyitja meg a 2023-as évet. Ikonikus frizuráját egy teljesen más fazonra váltotta, és szinte rá sem lehet ismerni. A közösségi média felületein több rajongó is kinyilvánította nemtetszését.

Shawn Mendes itt még hullámos fürtökkel hódított
Shawn Mendes itt még hullámos fürtökkel hódított
Fotó: Getty Images /Theo Wargo

Shawn Mendesről a közelmúltban szárnyra kaptak a pletykák, miszerint egy idősebb nővel randizik. Vajon a szerelem sarkallta erre a nagy döntésre? Nem tudni, az viszont biztos, hogy megvált jellegzetes hullámos fürtjeitől. A rajongók siratják, hogy már nem gyönyörködhetnek az imádott frizurában.

A többségnek nem jön be az új stílus

A 24 éves Shawn Mendes szombaton „debütált” az új hajjal; lesifotósok kapták lencsevégre, miközben kilépett egy Los Angeles-i kávézó ajtaján. A készült fotók megosztották az internet népét: „Most nagyon szomorú vagyok” – írta egy rajongó a Twitteren, egy másik pedig számonkérte az énekest: „Haver, most ezt miért kellett?”

Kétségtelen, hogy Shawn Mendes haja nagy változást hozott a külsejében
Fotó: Profimedia

Mendes-t utoljára karácsony napján láthattuk egy Instagram-videóban. Abban az időben egy nagyon hideg megmártózásra készült, amelyet „jegesmedve-merülésnek” neveztek.

Az énekes boxeralsóra vetkőzött, majd a folyóba ugrott; akkor még a jellegzetes, barna tincseit láthattuk. A videó megosztása néhány hónappal azután történt, hogy Mendes lemondta világkörüli turnéját, hogy mentális egészségére fókuszálhasson.

Elfáradt mentálisan

„Izgatottan kezdtem el ezt a turnét, hogy végre visszatérhessek élőben játszani a világjárvány miatti hosszú szünet után, de a valóság az, hogy még nem álltam készen és egyáltalán nem számítottam rá, hogy ennyire nehéz lesz a turnézás ekkora távollét után ” – írta júliusban az Instagramon.

Mi történt Patrick Dempsey hajával?

„Ígérem, visszajövök, amint elegendő időt szántam a gyógyulásra. Mindannyiótokat szeretlek, és nagyon szépen köszönöm, hogy támogattok és mellettem álltok ezen az úton.” Később hozzátette, hogy a „Wonder” turné lemondása óta sok időt tölt a szeretteivel és önmagára koncentrál. „Terápiára járok és kicsit könnyedebben veszem a dolgokat”mondta az a TMZ-nek augusztusban.

Olvass tovább kedvenceidről:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói