Miley és Liam kaputt!

2013.június.4.

Miután úgy tűnt, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth problémái kezdtek megoldódni, a pár közeli ismerősei szerint mégis felbontják eljegyzésüket és a kapcsolatuknak vége.

Glamour szerkesztőség
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A 23 éves Liam Hemsworth pontosan egy éve kérte meg a 20 éves Miley Cyrus kezét egy 3,5 karátos arany-gyémánt gyűrűvel, és állítólag ő volt, aki most szakított is. Liam Hemsworth nem bírta már Miley Cyrus "drámáit", az úgymond "gyerekes" lázadását (amit mi, normális emberek úgy hívunk, hogy 20 éves kor) és az általános rosszérzést, ami az utóbbi hónapokban jellemző volt a lelkiállapotára.

Az Us Weekly szerint, Liam Hemsworth-ot nagyban befolyásolták a testvérei is. Több ízben beszéltek a fiatal színésszel a kapcsolatáról és minden alkalommal arról próbálták meggyőzni, hogy szakítson, mert Miley Cyrus csak folyamatosan bántja – mesélte egy közeli ismerős az Usnak.
Azért Liam Hemsworth sem teljesen vádtalan az ügyben, nemrég még attól volt hangos a sajtó, hogy az Oscar gálán feltűnően sok időt töltött January Jonesszal. A következő hónapokban fel-felröppentek a hírek, miszerint az esküvőt elhalasztják és Miley Cyrus sem viselte mindig az eljegyzési gyűrűjét.

Ez a legújabb szakítós hír azután jött, hogy az Us még lencsevégre kapta a párt egy házibulin, ahol szemmel láthatóan boldognak tűntek és arról beszéltek, hogy még adnak egy esélyt az eljegyzésüknek. Most viszont már azt írják róluk, hogy külön szobában alszanak és olyanok, mint az idegenek.

A hírek szerint Miley Cyrusnak még vissza kell adni a jegygyűrűt ex-vőlegényének, úgyhogy készüljünk fel egy újabb fejezetre a Miley Cyrus-Liam Hemsworth szagából (a pár 2010-ben kétszer is szakított, mielőtt 2011-ben kibékültek). Ti sajnáljátok, hogy vége a kapcsolatnak? Vagy szerintetek sem egészséges ilyen fiatalon házasságot tervezni?

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Napi horoszkóp: Szenvedély van a levegőben - február 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói