Millie Bobby Brown a GLAMOUR magazin márciusi címlapsztárja, olvasd el az exkluzív interjú folytatását

A GLAMOUR magazin márciusi számának címlapján a fiatal és rendkívül inspiráló Millie Bobby Brown szerepel, akivel olvashattok a magazinban egy exkluzív interjút is. A színésznő nem fél válaszolni a legkényesebb kérdésekre sem, ne hagyd ki semmiképpen a cikket, aminek itt elolvashatod a folytatását is.

Millie Bobby Brown a GLAMOUR magazin márciusi címlapsztárja, olvasd el az exkluzív interjú folytatását
Fotó: Ronan Mckenzie

Mikor jöttél rá, hogy színész akarsz lenni?

Nyolcéves korom körül jöttem rá, hogy ez az utam. Atlantában, Floridában laktunk akkoriban, és volt bennem egy erős érzés, hogy szórakoztatni akarom az embereket. Akár megnevettettem, akár megríkattam őket, tudtam, hogy ezt akarom csinálni.

Minden tavasz egy új remény: A GLAMOUR magazin márciusi számának főszereplője a pozitív gondolkodás

Minden tavasz egy új remény: A GLAMOUR magazin márciusi számának főszereplője a pozitív gondolkodás

Te vagy a legfiatalabb Unicef Nagykövet és már két beszédet is mondtál az ENSZ előtt. Hogy történt mindez?

Csak az, hogy elmondhatom magamról, hogy nagykövet vagyok, már óriási megtiszteltetés. Kiskorom óta mindig néztem az Unicef reklámokat, és állandóan mondtam a szüleimnek, hogy adakozzanak. És ők adakoztak is. Az Unicef mindig is része volt az életemnek, figyelemmel kísértem, hogy mi történik a gyerekekkel, hogy miken mennek keresztül. Mindig megszakadt a szívem tőle. Hatéves koromban nem is akartam tudomást venni róla, annyira felkavaró volt, de anyukám nem hagyta annyiban. Azt mondta, "csak azért, mert nem nézel oda, még nem jelenti azt, hogy ez nem létezik. Nézz szembe vele, hogy vannak gyerekek, akik ilyen nehézségekkel élnek, de te tehetsz valamit ellene". Így még ha nem is volt egy platformom, akkor is arra gondoltam, hogy meg fogom változtatni a világot, hogy lehetőséget adok a fiataloknak. Most pedig, amikor meg is van a platformom, akkor kötelességem tenni is valamit. Amikor csak szünetem volt, mindig az Unicefnek dolgoztam, majd a 70. báljuknak lehetettem a házigazdája a Nemzetközi Gyereknapon. Ez volt a legnagyobb együttműködésünk eddig. Ezután kaptam meg az Unicef Jószolgálati Nagykövet címet, ami rendkívül megtisztelő számomra. Sok fiatal lány kérdi magától, hogy "miről beszéljek, beszélhetek-e erről?", de itt vagyok én és mondom: igen, mindenképp beszélj erről! Hallani akarjuk, hogy mit akarsz mondani!

Stylist: Thomas Carter Phillips, Smink: Kelsey Deenihan, Haj: Bridget Brager, Manikűr: Dawn Sterling
Fotó: Ronan Mckenzie

Végezetül, milyen tanácsod van a fiatalok számára, akik szeretnének betörni a filmiparba?

Ez az ipar csodálatos, ha érdekel a történetmesélés. Most a legklisésebb dolgot fogom mondani, de azt tanácsolnám, hogy ne add fel! Nagyon sok visszautasítást kapsz. Ha érdekel a színészet, akkor sokan fognak nemet mondani neked. Nem fogod megkapni az első munkát, ha igen, akkor gratulálok, de ha nem, akkor kérlek ne add fel, mert rengeteg lehetőség van, csak meg kell találnod őket és merni kell. És tapasztalat, tapasztalat, tapasztalat, szerezz annyit, amennyit csak tudsz! Olyan szerepeim voltak, amik aprók, de az a négy perc is tapasztalat volt, kezet rázhattam és megismerkedhettem fontos emberekkel. Erre van szükséged. De csak akkor tedd, ha tényleg szereted, ha nem okoz örömet, akkor inkább ne. Én ehhez tartom magam. Szeretem, amit csinálok és nagyon hálás vagyok azért, hogy ezt csinálhatom, de ugyanakkor élvezem is.

Szöveg: Jenny Davis/The Interview People

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói