Milyen anya az ilyen? Kiakadtak Khloé Kardashian műkörmein az Instagramon

2019.február.18.

Újabban elég sok új kritériummal ismerkedhetünk meg, amelyek a jó anyát jellemeznék. Ezeket az új ismereteket első sorban a közösségi médiából csipegethetjük fel. Újabban ugyanis vagy egy tucat alkalmat fel tudunk sorolni, amikor sztármamikat vontak felelősségre kommentelők, egy-egy poszt alatt, hogy anyaként hogy tehetnek ilyet?

Khloé Kardashian és kislánya, True
Fotó: Profimedia

Az ilyen alatt érthetjük például, hogy magas sarkúban lefényképezik a kislányukat, vagy, hogy megengedik neki, hogy kisminkelje magát. De az önjelölt anyarendőrség a túl hivalkodó mamikra is lecsapott már, most pedig megtalálták a rossz anyák újabb ismertető jelét: a műkörmöt!

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Belőlük lesz a legjobb apa a horoszkóp szerint

Történt, hogy Khloé Kardashian megmutatta a legújabb körömcsodáját. Tűzpiros, és egy sasnak is a dicsőségére válna a hosszúsága. Na most, meg lehet ítélni a dolgot esztétikai szempontból, ami ugye egy ingoványos terep. Szerintünk például riasztóan ronda Khloé Kardashian vörös karma, de van aki őrült szexinek tartja. Egészen meglepő azonban, hogy bár hasonló lamentálások is vannak a híresség posztja alatt, de sokan valami olyan dolgot kérnek számon Khloén, aminek vajmi kevés köze van a műkörmeihez. Tudni illik, hogy vajon jó anya-e azért, mert ilyen nagy műkörmei vannak. Több hozzászóló kételkedik benne, hogy ilyen körmökkel ki lehet-e cserélni a pelenkát, mások pedig máris azért aggódnak, mert szerintük balesetveszélyes, és könnyen megsértheti a hamarosan első szülinapját ünneplő gyermekét, True-t.

Valószínűleg Khloé Kardashian saját maga törli ki a fenekét, és valószínűleg még senkit nem sebesített halálra a műkörmeivel. Egészen valószínűnek tűnik, hogy már régen megtanult a műkörmeivel együtt élni, és bár nekünk egyáltalán nem tetszik, de ettől még Khloé Kardashian bőven lehet a világ legjobb, legodaadóbb anyukája is.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói