Minden, amit tudni lehet Obama lányának hősszerelmes, milliomos pasijáról

2018.július.20.

A brit Rory Farquharson, aki 2016-ben ment a Harvardra, Malia-hoz hasonlóan 19 éves és azon az egyetemen, ahol az Obama szülők is végeztek, most egy osztályba járnak, itt ismerték meg egymást.

Malia Obama és pasija
Fotó: Instagram

Először 2017-ben egy Harvard-Yale meccsen kapták őket le, amint csókolóznak, majd pedig 2018 januárjában, amikor New Yorkban vásárolgattak.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BlUfQGvFcgk/" data-instgrm-version="9" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> #MaliaObama living her best life in Paris, the former #firstdaughter was spotted strolling the streets with her boyfriend #RoryFarquharson. #128680;City Alert#128680; (@cityalert) által megosztott bejegyzés, Júl 16., 2018, időpont: 9:55 (PDT időzóna szerint)

Az egyetem előtt magániskolába járt, ahol az éves tandíj nem kevesebb, mint 35 ezer font, ami nagyjából 13 millió forintnak felel meg. Itt nem csak népszerű volt, de számtalan tanuló klubnak is tagja volt és ez az eredményein is meglátszódott. Édesanyja könyvelő, apja pedig London egyik neves bankjának vezetője.

Dúl a love: Így romantikázik Obama lánya kőgazdag pasijával

Dúl a love: Így romantikázik Obama lánya kőgazdag pasijával

A család jelenleg egy 1,6 millió fontot érő ingatlanban lakik, ami majdnem 600 millió forintnak felel meg. A fiú mára kitörölte Twitterjét, előtte viszont egyértelműen kiderült belőle, hogy apjához hasonlóan ő is érdeklődik a befektetések iránt. Ugyanitt Donald Trumpot is kritizálta.

Az elmúlt fél évben számtalan kép készült Roryról és Maliáról, melyeken jól látszik, tökéletesen megvannak együtt, koncertekre járnak, Párizs utcáin sétálgatnak kézen fogva - ilyen a fiatal szerelem.

Ez is érdekelhet

„Csak azzal tudok szexelni, aki elég okos" - Mindent a szapioszexualitásról

„Csak azzal tudok szexelni, aki elég okos" - Mindent a szapioszexualitásról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói