Minden, amit tudnod kell a 2022-es tavaszi GLAMOUR-napokról

2022. március 8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Megjelent a GLAMOUR áprilisi lapszáma, és ez csakis azt jelentheti, hogy a tavaszi shoppingünnep is egyre közelebb van már, hiszen a magazin mellett megtalálhatod a kedvezményes kuponfüzetet is, amivel most is rengeteget spórolhatsz.

Mikor lesz a GLAMOUR-napok 2022 tavaszán?

A GLAMOUR-napok idén tavasszal április 7-10-e között, csütörtöktől vasárnapig tart majd. A gyakorlottak persze már tudhatják, hogy lesz 0. nap április 6-án szerdán, és +1 nap ráadásnap, április 11-én hétfőn. Ezeket a napokat Beautynapoknak nevezzük, hiszen a Rossmann és az Emag kuponokat válthatod be ezeken a napokon. Nem kevesebb, mint 182 kedvezményes kupont használhatsz fel a 0. illetve a +1 napon.

Milyen márkák vesznek részt a GLAMOUR-napokon, milyen kedvezményekkel számolhatsz?

Nem kevesebb, mint 450 kedvezményes kupont találsz a GLAMOUR áprilisi lapszáma mellé csomagolt kuponfüzetben! Országszerte összesen 4000-nél is több üzletben 320 márka termékeit vásárolhatod meg kedvezményesen, arról nem is beszélve, hogy természetesen online vásárlásra is felhasználhatod a kuponok többségét. A márkák 20-50%-os kedvezményeket biztosítanak, persze a pontos kedvezményekről és a résztvevő márkákról minden információt megtalálsz a kuponfüzetben, és természetesen a GLAMOUR-napok aloldalunkon is, illetve a GLAMOUR Univerzum-applikációban.

Milyen újdonságra számíthatsz a tavaszi GLAMOUR-napokon?

Igyekeztünk megkönnyíteni a kuponok áttekinthetőségét, így például bevezetjük a GLAMOUR Csillag jelölést, amiről mostantól tudni fogod, hogy a vele megjelölt kupon az adott márka, üzlet teljes árukészletére érvényes. A GLAMOUR-napok alkalmazást felváltja a GLAMOUR Univerzum-applikáció, amit ingyenesen tölthetsz le a Google Play és az Apple Store áruházakból. Ha legalább egy hónapra előfizetsz, hozzájuthatsz a magazinhoz, a kuponokhoz és az alkalmazás nyújtotta további előnyökhöz.

A GLAMOUR Univerzum reményeink szerint sokkal kényelmesebben használható, teli lesz meglepetésekkel és az előfizetést követően különleges tartalmak is várnak rád. A GLAMOUR-napoknak most speciális üzenete is lesz, nem véletlenül szerepel a kuponfüzet címlapján paralimpikon büszkeségünk, Illés Fanni! Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az akadálymentes vásárlás sajnos még mindig nem általános lehetőség, és a mozgásukban korlátozott vásárlók sok helyen ütköznek akadályokba. A GLAMOUR-napok most egy kicsit arról is fog szólni, hogy Fanni segítségével felhívjuk a figyelmet erre a problémára, és változásokat kezdeményezzünk!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Szabad élet a komfortzónán innen és azon nagyon is túl: workaway életmódkalauz

glamour plusz ikon Szabad élet a komfortzónán innen és azon nagyon is túl: workaway életmódkalauz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

6 tuti tipp, hogyan építsd be a mozgást a mindennapjaidba (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)

5 termék, melyektől smink nélkül is ragyogóan szép lesz a bőröd (x)