Minden, amit tudnod kell a GLAMOUR-napokról!

2017.március.17.

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy a kedvezményeket rejtő GLAMOUR-napos kuponfüzetet, a GLAMOUR magazin áprilisi lapszámához csomagolva találod. Ne vegyél meg olyan áprilisi GLAMOUR magazint, amiben nincs benne a kuponfüzet!

Minden, amit tudnod kell a GLAMOUR-napokról!
Fotó: GLAMOUR

Érdemes időben lecsapnod a magazinra, hiszen minél inkább közeledik a GLAMOUR-napok, annál nehezebb újságost találni, ahol még van a lapból!

Idén tavasszal a GLAMOUR-napok időpontja: 2017. április 6-9.

A kuponfüzetben található 280 márka kedvezményes kuponját országszerte 2000 üzletben ezeken a napokon válthatod be!

Az utóbbi évekhez hasonlóan idén is lesz 0. nap! Április 5-étől, szerdától a DM és Rossmann üzleteiben már beválthatod a kedvezményes kuponjaidat, és ezzel még több időd marad a bevásárlólistád többi részére.

Fontos újdonság! Idén díjazhatod a GLAMOUR-napok hőseit, az eladókat is! Az eladók rengeteg tesznek azért, hogy kiszolgáljanak téged, és segítsenek a legnagyobb forgalom közepette is, hogy megtaláld a kiszemelt darabodat, a megfelelő méretet. A kuponfüzetben találsz egy kupont, amelyet bármelyik eladónak, aki a legkedvesebb, legszimpatikusabb volt számodra a GLAMOUR-napos bevásárlásod során odaadhatsz. A legtöbb ilyen kupont begyűjtő eladó wellness-hétvégén pihenheti ki a shoppingünnep fárasztó rohamát.

További újdonság! Idén először két helyen is, a Camponában és az Arena Plazában is GLAMOUR Férfimegőrző várja majd az unatkozó, vagy a shoppingolásban elfáradt férfiakat, hogy egy kicsit felfrissüljenek. Reméljük, ezzel még inkább sikerül rávennünk őket, hogy elkísérjenek a GLAMOUR-napokra és segítsenek majd cipelni a bevásárlótáskákat!

Ne feledd! Két szerencsés olvasónk 100-100 ezer forintos költőpénzt nyerhet, ha velünk játszik a GLAMOUR-napok játékán, emellett egy sor értékes és glamúros meglepetés vár még!

Böngészd át alaposan a kedvezményes kuponfüzetet, tervezd meg előre a GLAMOUR-napos bevásárlásaidat, sok-sok meglepetés és praktikus kedvezmény vár, akkor is, ha nemcsak a szépségápolás, vagy a divat terén vágysz egy kis megújulásra!

Ez is érdekelhet

Jennifer Lawrence kerek pocakját a legaranyosabb pöttyös ruhába öltöztette

Jennifer Lawrence kerek pocakját a legaranyosabb pöttyös ruhába öltöztette

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet