Mit csinálnak most a 2000-es évek dögös sztárjai?

2016.január.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mischa Barton január 24-én betölti a 30. évét. Születésnapja alkalmából kicsit kutakodtunk, mi is történt azóta a kedvenc tini sztárjainkkal, hogy a 2000-es évek elején betörtek Hollywoodba.

mischa barton
Fotó: rex/puzzlepix

Nem a Narancsvidék Marissája az egyetlen színésznő, akit az elmúlt években csak nagy ritkán láttunk. A Wonderwall.com utánajárt, mit csinálnak az új évezred derekán berobbant és azzal nagyrészt le is hanyatlott hírességek napjainkban.

Te emlékszel még rájuk? Mi lehet most velük? Azonnal kiderül. Készülj fel sok a-ha, rá emlékszem-pillanatra.

Mischa Barton

Ő volt az egyik legszebb lány a 2000-es években, a modernkori It Girlök első fecskéje. A Narancsvidékben láthattuk egészen 2003-tól 2006-ig Marissa Cooper szerepében, később 2009-ben főszerepet kapott a CW sorozatában a The Beautiful Life-ban, majd egy színdarabban is kipróbálta magát. 2008-ban egy 14 darabos táskakollekciót adott ki az ASOS-nál. Jelenleg a Vapestick nevű e-cigaretta márka egyik képviselője. De sajnos időközben rossz döntéseket is hozott: 2009-ben letartóztatták ittas vezetés miatt, ugyanebben az évben pszichiátriai kezelés alatt tartották, és 2015-ben pedig beperelte saját édesanyját és egyben korábbi menedzserét, szóbeli szerződésszegés és csalás miatt.

Tara Reid

tara ried
Fotó: rex/puzzlepix

A színésznő nagy áttörése 2001-ben kezdődött, amikor Vicky szerepét megkapta az Amerikai pitében. 2003-tól 2005-ig Danni Sullivan-t alakította a Dokik című sorozatban. Később plasztikai műtéten sorozatán esett át, és megnagyobbítatta a melleit. A CBS Newsnak adott egyik interjújában elmondta, hogy műtéte miatt elveszítette a munkáját. Egy-két kisebb szerep után a negyedik és egyben utolsó Amerikai pitében is láthattuk 2012-ben. Állítólag Tara jelenleg Yavuz Canzizzal él párkapcsolatban.

Rachel Bilson

rachel bilson
Fotó: rex/puzzlepix

Szintén a Narancsvidék sztárja volt. A Summer Robertset alakító lány 2003-tól egészen 2007-ig volt a népszerű sorozat szereplője. Később olyan filmekben bukkant fel, mint Az utolsó csók, vagy a Kamatylista, ugyanakkor ő alakította Dr. Zoe Hart-ot a Szívek doktora című sorozatban egészen 2015 márciusáig. Ő és férje, a Star Wars filmek Anakinja, Hayden Christensen, 2007 óta alkotnak egy párt, 2008-ban eljegyezték egymást, és 2014 októberében megszületett első közös lányuk, Briar Rose Christensen.

Sophia Bush

sophia bush
Fotó: rex/puzzlepix

A kedves mosolyú lány a Tuti gimi egyik kulcsfontosságú szereplője volt 2003-tól egészen 2012-ig. A Brooke Davis karakterét alakító színésznőt 2005-ben kollégája, Chad Michael Murray feleségül vette, de pár hónapon belül el is váltak. Ezt követően a sorozat egy másik sztárjával, Austin Nicholssal éltek se veled se nélküled kapcsolatban, miközben James Lafferty-vel is szóba hozták, akit szintén a Tuti gimiből ismerhetsz. Sophia 2013-ban a Google egyik igazgatójával, Dan Fredinburggal kezdett randizni, 10 hónappal később viszont szakítottak. Az üzletember 2015-ben borzalmas körülmények között életét vesztette a Mount Everesten.

Alexis Bledel

alexis bledel
Fotó: rex/puzzlepix

A Szívek szállodája főszereplője volt 2001-től 7 éven át, közben pedig a Négyen egy gatyában című filmben és ennek második részében is játszott Blake Lively oldalán. Miután a Szívek szállodája befejeződött, 2012-ben találkozott Vincent Kartheiserrel, akit a Reklámőrültek forgatásán ismert meg, később össze is házasodtak. Több kisebb-nagyobb szerep után a legizgalmasabb hír vele kapcsolatban mindenképpen az, hogy visszatér a Szívek szállodájának folytatásába Roryként.

Lauren Conrad

lauren conrad
Fotó: rex/puzzlepix

Először a Laguna Beach című reality show-ban láthattuk 2004-ben, majd később a The Hillsben kapott szerepet egészen 2009-ig. Mint tudjuk, azóta a divatiparban tevékenykedik. Saját ruhamárkát alapított, sikeres blogot vezet, és több könyvet is kiadott már. 2014-ben összeházasodott a Something Corporate volt gitárosával, William Tellel.

Sarah Michelle Gellar

sarah michelle gellar
Fotó: rex/puzzlepix

A 90-es évek végén ő volt minden lány kedvence, szerepelt olyan közkedvelt tini thrillerkben, mint a Tudtam, mit tettél tavaly nyáron, a Sikoly 2, vagy a felejthetetlen Kegyetlen játékok. De ha nem máshonnan, akkor a Buffy, a vámpírok réme sorozatból te is biztosan ismered. Ő volt a Scooby Doo és a Scooby Doo 2 Dianája, illetve az Átok című horrorfilmek Karenje. Az elmúlt 10 évben szerepelt jó pár sorozatban, feltűnt a Szex és New York egyik epizódjában, és a hangját is kölcsönözte olyan rajfilmszériákhoz, mint A Simpson család, az Amerikai fater vagy a Star Wars: Lázadók. Időközben bezsebelt egy Emmy-díjat és egy Golden Globe-jelölést, valamint ő alakította a Paolo Coelho híres könyve nyomán készített film címszerepét a 2009-es Veronika meg akar halni filmben. 2015-ben céget alapított, mely gyerekeknek kínál játék sütőszetteket. 13 éve él boldog házasságban Freddie Prince Jr.-ral, és két gyerek édesanyja.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Még keresed a tökéletes menyasszonyi ruhát? A Daalarna legújabb kollekciójának darabjaitól azonnal esküdni támad kedved!

Még keresed a tökéletes menyasszonyi ruhát? A Daalarna legújabb kollekciójának darabjaitól azonnal esküdni támad kedved!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője