Most dőlt el az amerikai elnökválasztás! Gratulálunk Hillary Clinton!

2016.szeptember.26.

Egész Amerika az elnökválasztás lázában ég, a hírességek szenvedélyesen kampányolnak a kedvenceik mellett. Amire bizony szüksége is van a jelölteknek, mert egyelőre fej-fej mellett állnak a felmérések szerint.

kim kardashian, elnökválasztás, amerikai elnökválasztás, hillary clinton, donald trump, választás, instagra, szavazás
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Hillary Clinton egy ideig meggyőzően vezetette a botrhányhős milliárdos, Donald Trump előtt. Aztán szép lassan apadni kezdett ez az előny, és mára talán csak egy hajszállal vezet. Igaz, a kampány egyik legfontosabb része, a nyilvános televíziós viták csak most következnek. Aki itt az ellenfele fölé tud kerekedni, attól valószínűleg nehéz lesz majd elvenni a győzelmet. Legalábbis mindenki ezt gondolta, csakhogy közben a választás már eldőlt.

Hogy miért? A világ egyik legnépszerűbb celebje, Kim Kardashian némi hezitálás után kijelentette, hogy Hillary Clintonra fog szavazni a választáson. Ez már csak azért is döntő nyilatkozat, mert a reality sztár rajongása az elnökjelölt-asszony iránt korábban közismert volt, de nem olyan régen nagy meglepetésre úgy nyilatkozott, hogy kicsit elbizonytalanodott, és még az is lehet, hogy a hajbáró, Trump mellett teszi le a voksát.

Rajonganak egymásért, Hillary Clinton és az álompár szelfizik:

Hillary Clinton, Kim Kardsahian, Kanye West

Nos, bármennyire is hihetetlen, de szinte mindenki lélegzetvisszafojtva várta, hogy Kim Kardashian A-t mondjon vagy B-t. Érezte a felelősség súlyát a híresség, és most egy hosszú levélben kifejtette, hogy sok emberrel megvitatta a dolgot, biztos benne, hogy mindkét jelölt Amerika javát akarja, de a saját és főleg a gyermekei jövője miatt Clintonra fog szavazni, mert az ő programjában szerepelnek a legfontosabb olyan dolgok: női jogok biztosítása, a fegyverellenőrzés, legális abortusz - amelyek döntő jelentőségűek számára.

Persze, most csak vicceltünk, ezzel még semmi nem dőlt el, de minden vicc fele igaz, Kim Kardashiant 83 millióan követik csak az Instagramon, valószínűleg van jelentősége, hogy kit támogat.

Ez is érdekelhet

7 nadrágtrend, ami mindennél menőbbnek számít 2023-ban

7 nadrágtrend, ami mindennél menőbbnek számít 2023-ban

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói