Na, ki a világ legjobb nője 2015-ben?

2015.május.19.

A Bad Blood videoklipp eszméletlen sikere után Taylor egy percre sem került ki a reflektorfényből. Alig telt el pár nap a klipp bemutatása óta máris újra róla beszél a fél világ. A Maxim magazin, mint minden évben, idén is megválasztotta a sztárvilág legszexibb nőjét. Lássatok csodát, idén Taylor Swift végzett az első helyen, vagyis hivatalosan is ő lett a sztárok közül a legdögösebb.

Nem kis eredmény ez, ha megnézzük az elmúlt években kik büszkélkedhettek ezzel a címmel. Tavaly a Victoria´s Secret angyala, Candice Swanepoel nyerte meg a férfi szíveket, 2013-ban pedig Miley Cyrus került az első helyre. Az évek során azonban olyan nevek is szerepeltek a "legforróbb" 100-as lista első helyén, mint Katy Perry, Eva Longoria, Rosie Huntington-Whitele, Jennifer Garner, Christina Aguilera vagy Jessica Alba.

A magazinnak adott interjúban Taylor elmondta, hogy nagyon örül és hihetetlenül megtisztelő bóknak tartja, hogy őt választották. " Az idei év az eddigi kedvenc évem! Elkészült az albumom és pontosan olyan lett, amilyennek szerettem volna. Csodálatos érzés, hogy megálmodsz valamit és aztán egyszer csak megvalósítod az álmod" - áradozott a popsztár.

Úgy látszik ez tényleg egy nyerő év aktuális címlaplányunk, Taylor Swift számára. Rögtön az év elején New York turisztikai nagykövete lett, majd megjelent legelső pop albuma, ami nem kis sikernek örvendett. Taylor másodszor is elnyerte a Billboard Woman of the Year díjat és, ha ez mind még nem lenne elég a lemezeladási rekordokat is sorra megdöntötte. Felmerül a kérdés, hogy a rengeteg munka mellett egyáltalán mikor van ideje a barátaira, akikkel annyi közös Instagram fotót posztol? " Szerencsére a 10 éves karrierem során megtanultam, hogyan kell egy intelligensebb módon dolgozni. Mindig kell, hogy legyen időd fellélegezni, hogy boldog életet élhess. Számomra nagyon fontosak a barátok, ezért mindig találok rájuk időt "- mondta Taylor.

Ez is érdekelhet

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

Legjobb filmek a hideg őszi estékre

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla