Nagyon megható oka van, hogy Harry sürgeti az esküvőt

2017.december.1.

Nagyon felpörögtek az események az angol királyi családban, Harry herceg lánykérése mellesleg az egész világot felbolygatta. Egyrészt az eljegyzésről már egy ideje pletykáltak, másfelől a szokásos protokoll szerint még nem volt időszerű.

Harry herceg és Meghan Markle bejelenti az eljegyzést
Fotó: Getty Images

Túl azon, hogy Harry és Meghan láthatóan tényleg szerelmesek egymásba, a hercegnek jó oka volt rá, hogy egy picit szembemenjen a szokásokkal, méghozzá valójában igencsak megható oka. Az angol királyi család belügyei iránt érdeklődők előtt régóta nem titok, hogy Harry-nek nagyon különleges és szoros kapcsolata van a nagyapjával, Fülöp herceggel. Egyébként talán nem is véletlen, hiszen Erzsébet királynő férjét is nagy mókamesternek tartják, akárcsak az unokáját.

Harry herceg nagypapájával, Fülöp herceggel:

Harry herceg és nagyapja, Fülöp herceg
Fotó: Rexfeatures

Láttad már? Ilyen volt az első nyilvános megjelenése a jegyespárnak

Fülöp herceg ugyan jó egészségnek örvend, de már 96 éves, és Harry herceg pedig mindenképpen azt szeretné, ha ott lenne az esküvőjén, ezért is ragaszkodott hozzá, hogy mind az eljegyzés, mind az esküvő is a lehető leghamarabb megtörténjen. Úgy néz ki, valamikor 2018 májusának elején kelhet egybe Meghan és Harry. Az esküvőt is azért tartják majd a windsori kastály Szent György kápolnájában, hogy a nagyszülőknek, tehát a királynőnek és Fülöp hercegnek a legkényelmesebb legyen. Már az eljegyzési videóban is célzott rá a pár, hogy a gyerekvállalás gondolata is foglalkoztatja őket, aminek hátterében a források szerint ugyancsak az áll, hogy Harry herceg szeretné, ha nagyszülei láthatnánk az ő gyermekét, gyermekeit is.

Olvastad már? A királynő a 70. házassági évfordulójára készül

Harry herceg és Meghan Markle
Fotó: Getty Images

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói