Nagyon megható! Taylor Swift az esküvőjén lepte meg ezt a rajongót

2016.június.5.

Pár napja készítettünk egy mélyinterjút Michael Jackson volt táncosával és koreográfusával, LaVelle Smith Jr.-ral, aki elmesélte, hogy a pop királya bármit képes volt megtenni a rajongóiért. Értette, hogy mennyire fontos a visszacsatolás, a visszaadás, nos, úgy tűnik, ehhez Taylor Swiftnek is remek érzéke van. Nem először fordult elő, hogy valami rendkívülit tett az egyik rajongójáért.

Ezúttal meglepetés előadást adott és ezzel örökké felejthetetlenné tette egy pár esküvőjét New Jersey-ben tudtuk meg a People.com beszámolójából. Max Singer és Kenya Smith boldog napját még boldogabbá tette Taylor Swift, amikor előadta a Blank Space című dalát az esküvőjükön teljesen váratlanul.

A hatalmas meglepetés Max testvérének, Alinak köszönhető, aki pár hónappal korábban lépett kapcsolatba az énekesnővel. Megható levelében arról számolt be, hogy mielőtt édesanyjuk meghalt volna, a testvére és menyasszonya még összeházasodtak a mama kórházi szobájában, mert nem akart lemaradni le a ceremóniáról. A vőlegény és beteg édesanyja még egy utolsót táncoltak is a halála előtt Taylor Swift Blank Space című számára.

So Taylor swift showed up to my cousins wedding... 😳 #Surprised pic.twitter.com/98yDtmg7kH— Gage Simmons (@Gage_Simmons) 2016. június 4.
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Az újonnan szingli Taylor Swiftet annyira meghatotta a történet, hogy Alivel közösen leszervezték a meglepetés fellépést Max és Kenya áprilisi esküvőjére.

Te mit csinálnál, ha egy világsztár toppanna be hívatlanul az esküvődre?

Ez is érdekelhet

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

9 könyv, amit érdemes elolvasnod, ha rajongsz az asztrológiáért

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói