Nézd élőben a GLAMOUR Women of the Year 2013 gálát

2013.március.19.

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre a GLAMOUR Women of the Year gála, és természetesen velünk idén sem maradsz le az esemény egyetlen fontos pillanatáról sem.

A GLAMOUR idén is arra kérte az olvasóit, hogy nevezzék meg a példaképeiket. A december közepétől tartó szavazáson minden eddiginél többen voksoltak a GLAMOUR Women of the Year jelöltjeire, és március 21-én, csütörtökön végre kiderül, hogy ki lesz az év divattervezője, modellje, énekesnője, műsorvezetőnője és színésznője, valamint ráadásként kiderül az is, hogy magazinunk olvasói kit tartottak az elmúlt év legsármosabb pasijának.

Természetesen az idei gálán is ott lesznek a jelöltek, a hazai divatvilág krémje, és persze sok-sok híresség is. Csütörtökön a GLAMOUR pink szőnyegére várunk minden érdeklődőt, hiszen ahogy az elmúlt években már megszokhattátok, itt az oldalon élőben közvetítjük a gála legfontosabb pillanatait.

Idén néhány újdonsággal is készülünk, hiszen a GLAMOUR Women of the Year 2013 gála lesz az első, amelyen rövid, élő műsorral készülünk, hogy a díjátadó előtti percekben se unatkozzatok. A közvetítés, március 21-én fél 9-kor kezdődik majd, és egész díjátadót élőben izgulhatjátok végig. Erre az időre a GLAMOUR Online oldala is átalakul egy kicsit, hogy még kényelmesebben nézhessétek az eseményt.

A gála helyszínén élő Twitter-falon jelennek majd meg a GLAMOUR Women of the Yearrel kapcsolatos twittek. Ugyanez a Twitter-fal látható lesz majd a közvetítés alatt az online oldalunkon is. A #wotyhungary2013 hashtag használatával a ti Twitter-üzeneteitek is megjelennek majd a falon (a helyszínen és az online oldalon is), így akár üzenhettek a kedvenceiteknek is!

Ha már Twitter, akkor meg kell említenünk, hogy GLAMOUR Women of the Year 2013 főtámogatója a Magnum egy különleges meglepetéssel készül majd erre az estére. Twitter-üzeneteitek segítségével erre az alkalomra ti is divattervezőnek, vagy éppen stylistnak érezhetitek majd magatokat. A Magnum meglepetéséről még többet megtudhattok ide kattintva.

Tartsatok velünk, és kövessétek élőben az év legstílusosabb partiját! Keresd a GLAMOUR Women of the Year 2013 élő közvetítését március 21-én 20:30-tól a GLAMOUR Online nyitóoldalán!

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el