A Stranger Things színésze melegként coming outolt - Noah Schnapp videóban mesélt

Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy valaki akár önmaga, akár mások előtt is elfogadja és felvállalja a szexualitását, különösen ha több millióan lesik minden lépését. Noah Schnapp egy TikTok videóban melegként coming outolt 31,4 millió követője előtt.

Noah Schnapp melegként coming outolt
Noah Schnapp melegként coming outolt
Fotó: Theo Wargo/Getty Images

A Stranger Things sztárjának elmondása szerint szerettei már azelőtt tudtak a szexuális irányultságáról, mielőtt összeszedte volna a bátorságát, hogy beszéljen róla nekik. „Amikor végre elmondtam a barátaimnak és a családomnak, hogy meleg vagyok – miután 18 évig féltem a szekrényben –, és csak annyit mondtak, hogy «tudjuk»” – olvasható a felirat Noah Schnapp TikTok videóján.

A 18 éves színész, aki jelenleg a pennsylvaniai egyetem gólyája, az ágyában fekve egy női hangra tátog a pár másodperces videóban: „Tudod mi nem volt soha? Annyira komoly. Sosem volt annyira komoly. Őszintén szólva sosem lesz olyan komoly”.

A rajongóinak is bátorságot ad

Azt hiszem, jobban hasonlítok Willre, mint gondoltam” – olvasható a videó alatt. A Stranger Things rajongói már egy ideje feltételezték, hogy a Noah Schnapp által alakított Will Byers az LMBTQ+ közösség tagja, a színész pedig tavaly nyáron egy interjúban megerősítette, hogy karaktere meleg és szereti Mike Wheelert.

Stranger Things: Könnyen lehet, hogy Will Byers coming outol majd a fináléban

A rajongók a videó láttán elárasztották Noah Schnappot szeretetükkel és támogatásukkal. Egyesek teljesen meglepődtek a hír hallatán, míg mások azt állították, hogy a színész szeretteihez hasonlóan már ők is sejtették a dolgot. A kedves hozzászólások elismerték, hogy hírességként különösen hatalmas bátorság kellett ahhoz, hogy Noah Schnapp felvállalja a szexualitását. „Egy nap talán nekem is lesz bátorságom” – olvasható a kommentek között.

Tudj meg többet a Stranger Things sztárjairól:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói