Ez a Stranger Things sztár kapta a legtöbb gyűlöletet a rajongóktól

A Stranger Things színésze nemrég a Berlinben megrendezett Heroes Comic Conon nyílt meg arról, hogy milyen hatással volt rá gyerekként a sorozat rajongóinak gyűlölete.

A Stranger Things gyerekszínészei a 2017-es Golden Globe-on
A Stranger Things gyerekszínészei a 2017-es Golden Globe-gálán
Fotó: Profimedia

A Stranger Things húszéves sztárját, Caleb McLaughlint Lucas szerepében láthatjuk a Netflix sikersorozatában. A színész úgy gondolja, hogy karrierje eltérő fordulatot vett, mint társaié, amelynek elmondása szerint diszkriminatív oka lehet. „Miért én vagyok a legkevésbé kedvelt? Ugyanabban a műsorban vagyok, mint mindenki, az első évad óta.” – tette fel a kérdést nyíltan Belgiumban.

Azt is hozzátette, hogy az első évad során a rajongók teljesen másképp bántak vele mint Finn Wolfharddal (Mike), Noah Schnapppal (Will) és Gaten Matarazzóval (Dustin): „ez kisgyerekként rendkívül megviselt.” McLaughlin elmondása szerint a legelső Comic Conján néhányan nem álltak be az ő sorába, csak azért, mert fekete, mások azt mondták, azért nem álltak be hozzá, mert rosszindulatú volt Tizeneggyel.

10 évesen azt mondták Millie Bobby Brownnak, sosem lesz belőle színész

Szeretettel a gyűlölet ellen

Vannak, akik még most is azért nem követik vagy támogatják Caleb McLaughlint, mert fekete – a színész gyakran érez rasszizmust és a fanatizmust a rajongókon. „Nehéz erről beszélni és megértetni az emberekkel, de fiatalabb koromban ez határozottan nagy hatással volt rám. A szüleim azt mondták, ez szomorú igazság, de azért szeretnek kevesebben, mert én vagyok a fekete gyerek a műsorban – mert ezzel a gyönyörű csokoládébarna bőrrel születtem.” – mesélte.

Caleb épp ezért szeretné, ha platformjai a pozitivitást és a szeretetet terjesztenék a világban.

Nem adok gyűlöletet azoknak, akik gyűlöletet adnak nekem.

Még több Stranger Things:

Ez is érdekelhet

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

5 ok, amiért érdemes félhosszú hajra váltanod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói