Nyáron tartjuk meg a GLAMOUR-napokat! Az áprilisi számot Sirokai Dianával a címlapon keresd péntektől mindenhol

2020.március.26.

A tavasz legjobban várt Shoppingünnepe, a GLAMOUR-napok idén tavasszal nem kerül megrendezésre a tervezett időpontban (április 16-19.), hiszen mindannyiunk számára az a legfontosabb, hogy egészségben tudjunk titeket.

Jó hír viszont, hogy a GLAMOUR-napok nem marad el, csupán új időpontban segítünk nektek felkészülni a melegebb szezonra, akkor amikor már nem jelent veszélyt senki számára nagy közösségekben tartózkodni. Amennyiben a járvány és a hivatalos intézkedések engedik, nyáron tartjuk meg a kedvenc Shoppingünneped, a GLAMOUR-napokat!

Ebben az esetben új kuponfüzetet csomagolunk a GLAMOUR magazin valamelyik nyári számához, amelyben az évszakhoz megfelelő aktuális kedvezményeket fogod megtalálni ennek megfelelően. A pontos megjelenésről a későbbiekben tájékoztatunk.

Az áprilisi GLAMOUR magazin, ahogyan megszokhattad már, ismét szupervastag - így remek időtöltés az olvasása a karantén idején, és pénteken, március 27-én pedig máris megtalálod mindenhol, ahol magazinokat árulnak! Kuckózz be otthon egy finom kakaóval vagy teával és a kedvenc sütiddel, és máris jöhet a tervezgetés arra az időkre, amikor már veszély nélkül kimozdulhatunk otthonról és minden visszatérhet a régi kerékvágásba. Éppen ezért rengeteg hasznos tippel, olvasnivalóval készültünk neked az áprilisi magazinba, melynek címlapján a gyönyörűséges, világhírű kerekded modell és influenszer, a több mint 1 millió követővel büszkélkedő magyar szépség, Sirokai Diána szerepel, aki szabályosan felszabadítja a nőket őszinteségével. További izgalmas témákról hamarosan még tájékoztatunk, és ne feledd péntektől az újságárusoknál a kedvenc magazinod!

Ez is érdekelhet

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

Az anyutest felszabadítása: gondolatok az aputestről

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla