Ő Kristen Stewart új barátnője

2015.október.27.

Kristen Stewart magánélete azóta érdekes mindenki számára, amióta az egyik legdögösebb hollywoodi pasival járt évekig, Robert Pattinsonnal.

kristen stewart
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Azzal, hogy megcsalta a Hófehér rendezőjével az Alkonyatos kollégáját, a fiatal színésznő egy teljesen más oldaláról is bemutatkozott. Majd sokkolta a világot, mikor kijelentette, hogy leszbikus, hiszen erre senki sem számított. Azonban azzal, hogy milyen boldogok voltak Alicia Cargile-lal valószínűleg mindenkit megnyugtatott. Sajnos a páros kevesebb, mint egy év után szakított, viszont a legfrissebb pletykák szerint Kristen Stewart máris randizik. Az új barátnője a 21 éves Lyndsay Gunnulfsen, azaz Lynn Gunn, aki a PVRIS pop-rock zenekar frontembere.

A sztorit a Heat magazin közölte, az újság arról is beszámolt, hogy a két lány október eleje óta randizik egymással, Kristen rendszeresen eljár a PVRIS zenekar koncertjeire, és az egész banda tudja már, hogy ők egy párt alkotnak – mindezt természetesen egy nagyon titkos bennfentes árulta el a lapnak, úgyhogy ameddig hivatalos megerősítést nem kapunk a színésznőtől, addig nem vesszük készpénznek az egész sztorit.

lynn gunn
Fotó: SamSanRoman/Facebook

A Heat magazin azt is megjegyezte, hogy Kristen és Lynn úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Nos, ez szerintünk azért nincs épp így, viszont nagyon örülünk, hogy Kristen Stewart ismét megtalálta a boldogságot, drukkolunk nekik!

Ez is érdekelhet

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint