Ő lesz az új Pókember!

2015.június.24.

Úgy tűnik, a Pókember sztori sosem megy ki a divatból, és pár évente ismét elő lehet venni a történetet, hogy új köntösben, de legalábbis új szereplőgárdával a mozikba kerüljön.

Ő lesz az új Pókember!
Fotó: Rexfeatures

Nos, Tobey Maguire és Andrew Garfield után egy meglehetősen fiatal brit színész alakítja majd Peter Parker karakterét a Sony Pictures és a Marvel Studios által készített remake-ben. Tom Holland, a `96-os születésű tehetség A lehetetlen című katasztrófafilmben tűnt fel először, és a hosszú castingot követően őt választották ki a 2017-ben moziba kerülő vadi új Pókember főszerepére.

Íme 5 érdekesség, amit biztosan nem tudtál még a srácról:


1. Tom Hollandot mindig is vonzotta a színpad világa, gyerekkorában azonban teljesen más műfajt képviselt. Első sikereit hip-hop táncosként érte el.

2. Színészként a Billy Elliot musicalben mutatkozott be először, amelyben Billy legjobb barátját, Michael-t alakította. Igaz, csak mellékszerepe volt a darabban, de utána rengeteg pozitív kritikát kapott alakításáért.

3. A fiatal tehetség rögtön megnyerte a Pókember tesztfelvételijének a zsűrijét, ahol Rober Downey Jr-ral és Chris Ewansszal is rögtönöznie kellett.

4. Tom az eddigi legfiatalabb Peter Parker lesz, ugyanis az új verzió cselekményei a főszereplő tinédzseréveiben játszódnak majd.

5. Tom Holland nem csupán a színészetben és a táncban van otthon; Instagramon posztolt videóiban atlétikai tehetségéről is meggyőződhetünk. Lesd meg a fiatal színész szaltóit @tomholland2013 oldalán!

Fotó: Rexfeatures

Ez is érdekelhet

Megtaláltuk a tökéletes adventi programot!

Megtaláltuk a tökéletes adventi programot!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói