Ő nem Beyoncé, hanem a hasonmása, meghökkentő hasonlóság

2017.december.5.

Tele van az internet hasonmásokkal, és éppen nemrégen írtuk meg, hogy amennyire vicces, legalább annyira ijesztőek ezek a felfedezések.

Beyoncé hasonmása, Brittany
Fotó: Instagram

Arról is beszámoltunk, hogy bizony a hírességek hasonmásai nem minden esetben örülnek, hogy különleges, ismerős megjelenésüket sokan túlértékelik. Jennifer Lawrence doppelgängere például kifejezetten nem rajong azért, hogy mindenki az Oscar-díjas színésznőt látja benne.

Láttad már? Lady Gaga hasonmását üldözik a rajongók

Lassan kipipáljuk az összes lehetséges A-listás sztár hasonmását, most például Beyoncé kiköpött mása bukkant fel. A fiatal Brittany Williams viszont ellentétben a sok más hasonmással kifejezetten örül annak, hogy szakasztott olyan, mintha Queen Bey fiatalabb kiadása lenne.

Láttad már? Selena Gomez hasonmása miatt kiakadt az internet

A lányt állandóan megállítják, hogy közösen fotózkodjanak vele, de Brittany szerint ez inkább vicces,, mint idegesítő. A lány véleménye egyébként az, hogy kifejezetten szerencsés, mert Beyoncé egy olyan sztár, akire mindenki felnéz, és példaként tekint. A lány szerint sok közös vonása is összeköti őt és a sztárt, hiszen hasonló körülmények közül, és egymástól nem is messzi vidékről származnak. Brittanyt olyannyira nem zavarja a hasonlósgá, hogy az Instagramján néha kifejezetten rájátszik a hasonlóságra, ami tényleg meghökkentő.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> We can't have a feast if only one person is bringing something to eat. #9997;#127998;: The more food (#128181;) to the table, the more options available. | Money buys freedom, freedom provides choice. Therefore money = choices ~B SurB#8482; (@sur__b) által megosztott bejegyzés, 2016. Febr 17., 11:25 PST

Ez is érdekelhet

Hat alkalom, amikor ikonikus tervezők munkáit láthattuk a filmvásznon

Hat alkalom, amikor ikonikus tervezők munkáit láthattuk a filmvásznon

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR