Ők lettek a 2020-as Women of the Year nyertesei

2020.szeptember.24.

A koronavírus-járvány miatt a 2020-as Women of the Year gálát márciusban elhalasztottuk. Végül sok nehézség ellenére ma este megrendezésre került tizenkettedik alkalommal a rendezvény a Várkert Bazárban. Az olvasók 6 kategória jelöltjeire szavazhattak: a mai esemény során pedig fény derült arra, hogy kik lettek az Év női.

Az idei gála egy izgalmas villáminterjú-sorozattal indult: Miták Bernadett, korábbi Glamour Nagykövet kérdezett. Többek között megszólította főszerkesztőnket, Maróy Krisztinát, de beszélgetett Az év hősnőjével, Dr. Gyurkó Szilviával, és az egyes kategóriák díjátadóival is.

Az idei gálát Kiss Ramóna nyitotta meg, majd főszerkesztőnk, Maróy Krisztina egy bátorító beszéd után színpadra hívta az Év hősnőjét, Dr. Gyurkó Szilviát - a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány alapítóját és kuratóriumának elnökét. Szilvia egy nagyon megható beszéd során felhívta a figyelmet a gyermekek védelmének fontosságára, és elmondta, hogy mennyire szívügye az alapítványnak, hogy a gyermekek a megfelelő támogatást kapják.

Az év divattervezője díjat Cakó Kinga, a CAKO márka tervezője kapta: az elismerést Epres Panni, manöken adta át. Kinga nagyon meghatódott, hogy a nehéz időszak ellenére a vásárlói így támogatják őt.

Az év énekesnője díjat Péterfy Bori nyerte el. Bori nagy meghatottsággal vette át a díjat Járai Márktól. Az énekesnő elmondta, hogy hatalmas boldogsággal tölti el, hogy még mindig nem halt ki a műfaj ezen ága.

Az év női vállalkozója Kulcsár Edina lett, a díját Krisán Lászlótól, a KAVOSZ Zrt. Vezérigazgatójától vette át. Edina nagy köszönetet mondott a családjának és férjének, illetve nagyon hálás, hogy a BRAIDME&MORE nevű vállalkozásában egy ilyen csodálatos csapattal dolgozhat.

Az év sportolónője Illés Fanni, parasportoló lett. A díjat Lipcsei Betta sportriporter adta át. Fanni nagyon megható beszédet mondott, és köszönetet mondott családjának és az edzőjének.

Az év lakberendezője díjat Szabó Antal, a PoliFarbe ügyvezetője adta át Pataki Lilinek. Lili elmondta, hogy ez a díj nem csak az övé, de édesanyjával is megosztja, hiszen tőle tanulta el a szakma fortélyait.

Az év színésznője idén Trokán Nóra lett, akinek a díjat Al Ghaoui Hesna adta át. Mivel Nóra nem tudott részt venni forgatás miatt a rendezvényen, egy videóüzenetben köszönte meg a támogatást.

A nyertesek:

Ez is érdekelhet

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

Napi szex: kézzel kényeztetnéd? 5 tipp, hogy jól csináld!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk