Osvárt Andit akarják a pasik!

2013.október.3.

Augusztus közepén kezdődött és csütörtök hajnalban fejeződött be a Megdönteni Hajnal Tímeát című film forgatása.

Ez a történet sokaknak mosolyt csal az arcára!

Horváth Dani (Simon Kornél) az esküvőjére készül. Minden tökéletes. Aztán jön egy 15 éves érettségi találkozó, jön a volt osztálytárs és barát, a mostanra szupermodellé lett Hajnal Tímea (Osvárt Andrea), és jön egy gyenge pillanat. Nem nagy ügy. Mindenkivel előfordul az ilyesmi. Csak az a gond, hogy ezt a gyenge pillanatot valaki videóra vette. Az elkövető Bögöcs (Szabó Simon), az osztály leggátlástalanabb és leggusztustalanabb figurája. Úgy tűnik, Bögöcs kezébe most olyan fegyver került, amivel végre elérheti a gimnázium óta vágyott célt: Megdönteni Hajnal Tímeát.

Osvárt Andrea Megdönteni Hajnal Tímeát

A 30 forgatási nap alatt közel 20 helyszínen dolgozott a stáb: több jelenetet rögzítettek Pilisvörösváron, Piliscséven, Perbálon az utcai történéseket helikopterről vették föl, jártak az Óbudai Egyetemen, a Borssó étteremben, a Buddha Bárban, a budapesti Feneketlen tónál, a Fradi pályán, sőt egy Keleti Károly utcabéli liftben is filmeztek. Hajnal Tímea karaktere, igazán közel áll a szépséges Osvárt Andihoz : "Nekem is idén volt a 15 éves érettségi találkozóm, ahol leginkább arra vágytam, hogy úgy beszéljenek velem, mint egy hétköznapi emberrel, s ne úgy, mint egy ismert személlyel. Úgyhogy abszolút bele tudom élni magam Hajnal Tímea szerepébe."

A 100 perces romantikus vígjáték 2014. február 14-én, Valentin-napon kerül majd a hazai mozikba. Az utolsó forgatási nap izgalmas kulisszatitkaiba mi is betekinthettünk, hamarosan újabb exkluzív anyagokkal jelentkezünk.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő