Övé a tökéletes babaarc: Sarah Hyland

2012.szeptember.22.

Született: 1990. november 24., New York

Család: A fiatal színésznő New Yorkban jött napvilágra Melissa Canaday és Edward James Hyland lányaként. Igazi nagyvárosi lány - szülei a Nagy Almában nevelték, és ott kapott kedvet a tánchoz is. Sarah balettet, hip-hopot és színpadi táncot tanult, ám filmes karrierje ennél sokkal korábban kezdődött.

Filmes karrierje: Négy évesen már reklámokban szerepelt, és 1997-ben megkapta első filmszerepét az Intim részek című életrajzi vígjátékban. Sarah a Modern család hisztis tinijeként, Hayley Dunphyként vált igazán híressé. "Ő nem sokban hasonlít rám" - nyilatkozta a színésznő Hayley karakteréről - "az egyetlen közös bennünk az, hogy én is állandóan a telefonomon lógok, percenként csekkolom a twitteremet, és a forgatási szünetekben sms-ezek". Sarah imádja sorozatbeli szüleit, Julie Bowent és Ty Burrellt - "ők a legviccesebb és legkedvesebb emberek a világon, ráadásul Ed kifejezetten emlékeztet a saját apámra" - mondta nevetve Sarah. Az ifjú tehetség nem csak sorozatokban, filmekben is megállja a helyét: a Bájos törtető című 2011-es tinifilmben Matt Prokoppal játszott együtt, akivel 2009 óta járnak.

Kattints a képre, és nézd meg Sarah Hyland vörös szőnyeges és magazinos szerepléseit!

Szerelmi élet: Sarah és Matt a High School Musical 3. - Végzősök című musical meghallgatásán találkoztak. "Amikor először megláttam, rögtön tudtam, hogy bármibe is kerül, el kell vinnem randizni" - nyilatkozta a srác a Seventeen magazinnak adott interjújában.

Sarah és a divat: A 22 éves színésznő több alkalommal szerepelt a Seventeen magazin címlapján, de fotózta már a Teen Vogue és a Nylon magazin is.

Érdekesség: Kevesen tudják, hogy Sarah édesapja és testvére, Ian Hyland is színészettel foglalkozik, ahogy azt is, hogy a színésznő egész életében súlyos vesebetegséggel küzdött, s idén áprilisban fontos műtéten esett át, miután apja felajánlotta Sarah-nak saját veséjét.

Miért szeretjük: Sarah tehetséges és fiatal színésznő, aki nem csak Emmy-díjas sorozatára, de nagyobb filmbeli szerepeire is büszke lehet. Stílusérzéke kifogástalan, és már több, mint három éve él boldog párkapcsolatban szerelmével, ami lássuk be, a sztárvilágban, s főként ilyen fiatalon nem túl gyakori.

Övé a tökéletes babaarc: Sarah Hyland

Ez is érdekelhet

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

Most egy 35 éves álomszép ruhában ragyogott Bella Hadid Cannes-ban

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!