Mindenki Palvin Barbival akar szelfizni a VOLT Fesztiválon

2017.június.27.

Palvin Barbi már több mint egy hete hazaérkezett Magyaroroszágra és már alig vártuk, hogy felbukkanjon valahol, vagy posztoljon egy otthoni fotót magáról.

Palvin Barbara
Fotó: Getty Images

Ez most végre megtörtént, így már biztosan tudhatjuk, hogy Barbi a VOLT Fesztiválon bulizik, nem is akárhogyan.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> June 26th: Barbara with some fans at VOLT Fesztivál in Sopron, Hungary. #129304; #barbarapalvin #palvinbarbara #voltfesztival #128165; Barbara Palvin Spain (@bpalvinsp) által megosztott bejegyzés, 2017. Jún 27., 00:21 PDT

Ezt olvastad már? Igéző, álomszép Palvin Barbara a legújabb címlapján

A rengeteg fotóból kiderül, mennyire jól érzi magát a modell, és milyen sok rajongó találta meg már most a fesztiválon. A szerencsésebbeknek fotót is sikerült vele készíteni.
Barbi laza szerelésben bulizott, amit egy vagány fűzővel dobott fel. Reméljük hamarosan még több fotót láthatunk róla, és esetleg még inspirálhatja is a következő fesztivál outfitünket.

Barbi amúgy sem a visszafogott bulizásról híres, így meg sem lepődünk, hogy már az első napon a színpadról posztolt egy fotót!

Ez is érdekelhet

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint