Perez Hilton szerint Kylie Jenner jobban tenné, ha elvetetné a babáját

2017.szeptember.26.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> throwback #128525; Mary Jo is the perfect red @kyliecosmetics #9829;#65039; Kylie (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 25., 13:13 PDT

Perez egyáltalán nem kímélte a 20 éves lányt, és már a videó elején elmondta, még úgyis, hogy abortuszellenes és szereti a gyerekeket, ha Kris Jenner bőrébe bújhatna, rögtön lebeszélné a lányt az anyaságról.

Az angol nyelvű videó:

"Legyetek reálisak, emberek! Kylie Jenner és Travis Scott nem marad együtt. Nem élnek boldogan együtt, míg meg nem halnak. Babájuk lesz, holott alig ismerik egymást. De tudjátok mit? Legalább jó reklám ez nekik!"

Későbbiekben azt is kifejtette, hogy Kylie még gyerek, és felelőtlen döntés bevállalnia egy kisbaba felnevelését.

Láttad már? Így telt Kylie Jenner hétvégéje, miután kiderült várandóssága!

Néhány kommentelő egyetértett Hiltonnal, azonban sokan azonnal rátámadtak a vloggerre. A követők kifejtették, hogy undortó és pofátlan a videó, és Perez nem mondhatja meg senkinek, hogyan élje az életét. Sőt, jobban tenné, ha bocsánatot kérne az elhangzottakért.

Perez Hilton persze a hozzászólásokat sem hagyta válasz nélkül:

"Ha a lányom is olyan felkészületlen és fiatal lenne, mint Kylie, neki is az abortuszt javasolnám!"

Végül Perez Hilton is érezte, hogy most túl messzire ment, és védekezni kezdett első videója miatt. Kifejtette, hogy tiszteletben tartja a nők jogait, és mindenki maga kell, hogy eldöntse, megtartja-e vagy sem a babáját. Perez nem szándékozta megbántani Kylie-t, csupán elmondta, hogy Kris Jenner helyében mit tenne. Kylie egyelőre nem reagált, nemcsak Hilton videóira, de még csak az egész terhességi sztorira sem, viszont a rajongói megtették az előbbit helyette.

Vitathatjuk, jó döntés-e bevállalnia Kylie-nak a babát, azonban végső soron az ő testéről van szó, és rajta kívül senki sem jelentheti ki, mit kellene csinálnia.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.