Rajongói próbálják meggyőzni Dua Lipát, hogy ne legyen ilyen felelőtlen

2018.szeptember.19.

Manapság nagyon könnyen hozunk ítéletet valaki felett csupán azért, mert néhány fotóját látjuk a közösségi médiában.

Dua Lipa
Fotó: Getty Images

Nem egyszer találkozhatunk azzal, hogy egy-egy híresség kap hideget-meleget csak azért, mert mondjuk egy olyan képet mutat a gyermekéről, ami mások szerint nem illendő. Az ilyen esetekben persze valamennyi igazság általában szokott lenni, de még ezzel együtt is erős túlkapásnak látszik, ha valaki egy fotó alapján akarja megítélni, hogy milyen anya az illető.

Ú, nagyon szexi Dua Lipa fürdőruhája, de te be mernéd vállalni?

Ú, nagyon szexi Dua Lipa fürdőruhája, de te be mernéd vállalni?

Nos, Dua Lipa egyelőre az anyaságtól még messze van, de őt most nem jog nélkül kritizálják a rajongói. A Tajpejben koncertező énekesnő bejelentkezett a távol-keleti helyszínről az Instagramon. Valamiért azt gondolta, hogy menő lesz, ha kiül az Elefánt-hegy egyik kilátójára, hogy megmutassa, milyen is a város, ahol fellép. Nos, ugyan mindenki elismerte, hogy Dua Lipa nagyon cuki a képen, de többen is felhívták rá a figyelmet, hogy pont ezt nem kéne csinálnia. Ez a pozíció a fotón nagyon veszélyesnek látszik. Lehet, hogy a valóságban nem pont ilyen volt, de így ránézésre, ha a sztár megbillen, akkor valószínűleg kitöri a nyakát. A kép kommentelői túl azon, hogy aggódtak Dua Lipáért, felhívták az énekesnő figyelmét arra is, hogy figyelembe kellene vennie, hogy sok fiatal rajongója van, akiknek azt üzeni ezzel a fotóval, hogy egy jól sikerült posztért vállaljanak ilyen veszélyeket, ami igazán nem jó üzenet. Dua, hallgass a rajongóidra!

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bn5i4kJl68c/?utm_source=ig_embed_loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon Made it to the top of Elephant Mountain in Taipei. The midday heat was probably terrible timing but the view made it worth it #128024;#128149;#128024;#128149;#128024;#128149;#128024; DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés, Szept 19., 2018, időpont: 12:22 (PDT időzóna szerint)

Ez is érdekelhet

Tényleg hétféle szerelem létezik?

Tényleg hétféle szerelem létezik?

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR