Végre: Rihanna először mutatta meg kisfiát egy édes TikTok videóban

A 34 éves zenei ikon szombaton osztotta meg első videóját a kisfiáról. Rihanna és A$AP Rocky gyermeke 2022 májusában született, de szülei eddig sosem mutatták meg őt a nyilvánosságnak. Most azonban eljött az idő!

Rihanna először mutatta meg kisfiát a nyilvánosságnak
Rihanna először mutatta meg kisfiát a nyilvánosságnak
Fotó: Getty Images/Dimitrios Kambouris

A TikTok videón az látható, ahogy Rihanna és A$AP Rocky hét hónapos fia - akinek a nevét még nem osztotta meg a pár - édesen mosolyog az anyjára, aki videózás közben a háttérben hallható. – Megpróbálod megszerezni anyu telefonját? – kérdezi kisfiát. Később a klipben a kisfiú ásít egy nagyot, miközben kinéz az autó ablakán.

Rihanna izgatottan várta, hogy anya lehessen

A People magazin májusban megerősítette, hogy világra jött Rihanna és A$AP Rocky babája. Akkor egy, a párhoz közel álló forrás nyilatkozott az énekesnő állapotáról. „Rihanna jól van. A párjával nagyon izgatottak, hogy szülők lehetnek. Rihanna már most is csodálatos anya" - tette hozzá a forrás. A Grammy-díjas énekesnő először januárban árulta el, hogy első gyermekét várja A$AP Rocky rappertől. Miután lefotózták, amint terhes pocakjával debütált New Yorkban, egy forrás elárulta, hogy Rihanna „izgatott, hogy anya lehet", és „nem is lehetne boldogabb".

„Mindent, amit Rihanna csinál, azt a maga módján és ütemterve szerint végzi, és ez a babavárásnál sincs másképp" - mondta a forrás, hozzátéve, hogy Rihanna és a rapper szárnyallnak a boldogsától, amiért gyermekük születik. „Olyanok, mint bármely más leendő szülőpár. Igen, történetesen híresek, de ők a legaranyosabb, legszédületesebb fiatal páros, akik gyermeket várnak".

Ragyogó volt kismamaként

Rihanna várandóssága alatt szívesen mutatta meg terhes pocakját olyan stílusos szettekben, amiktől mindenkinek elállt a lélegzete. Egy februári Los Angeles-i Fenty Beauty rendezvényen az énekesnő megosztotta, hogy a terhessége alatt „szórakoztató”, de egyben „kihívás” is volt a divattal kísérletezgetni. „Szeretem. Élvezem" - mondta. „Élvezem, hogy nem kell aggódnom amiatt, hogy eltakarjam a pocakom" - tette hozzá. „Ha egy kicsit pufóknak érzem magam, kit érdekel? Babát várok!"

Rihanna hivatalosan is visszatért, és fényesebben ragyog, mint valaha

Az érkező kisbabáról pedig tréfásan megjegyezte: „Vicces, boldog – és dagi!" - mondta nevetve. „Csodálatos baba". Most már mi is láthatjuk, hogy tökéletesen igaza volt, hiszen ennél tündéribb kisfiút még nem láttunk!

Értesülj a legfrissebb sztárhírekről:

Ez is érdekelhet

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Senki sem viseli úgy a kis feketét, mint Jennifer Aniston

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói