Kapaszkodj: Jenna Ortega rövidre vágatta a haját, és elképesztően áll neki

Jenna Ortega megvált hosszú hajkoronájától és egy pimasz, vagány frizurára váltott. A Wednesday tehetséges színésznője friss fotót tett közzé új külsejéről, amivel bebizonyította, hogy minden stílus tökéletesen áll neki!

Itt még hosszú hajjal hódított
Itt még hosszú hajjal hódított
Fotó: GettyImages/Rich Polk

A vadonatúj frizurát Jenna Ortega fodrásza, David Stanwell álmodta meg. A sötét tincsek jóval világosabb árnyalatot kaptak és a hajhossz is sokkal rövidebb lett. A színésznő továbbra is hű maradt a tőle megszokott merész stílusához, ugyanis a fotón fekete nyakkendőt és egy fehér galléros, átlátszó ruhát visel, amelyet egy aranyszínű, fűző hatású övvel egészített ki.

Népszerűsége az egekig szökött

Ortega a fotó alá nem írt egy szót sem; hagyja, hogy a képek önmagukért beszéljenek. Ami biztos, hogy az új frizura egyöntetűen elnyerte a rajongók tetszését, ugyanis fél nap alatt már közel nyolc millióan lájkolták. A színésznő a Netflix sorozat megjelenése óta igazi szenzáció. A Wednesday megjelenését követő tíz napban 10 millió követőt szerzett az Instagramon, ez a szám pedig azóta közel 30 millióra duzzadt.

A rekord siker ellenére a Wednesday kapott némi negatív visszhangot is, miután Ortega elárulta, hogy a sorozatban szereplő emlékezetes táncjelenet forgatásakor koronavírusban szenvedett: „Gyógyszert vettem be két felvétel között, amíg vártunk a teszt eredményére”mondta az NME-nek. Míg néhányan Ortegát hibáztatták, addig mások a készítőket tették felelőssé, mondván: veszélybe sodorták az egész stábot.

Letarolta a TikTokot

Annak ellenére, hogy Jenna Ortega nagyon beteg volt, a jelenet hatalmas sikert aratott, és azonnal elkezdett fütótűzként terjedni az interneten; a TikTokon még trend is született belőle. Oyan hírességek, mint Lady Gaga, Camila Cabello, valamint rajongók tömege alkotta újra az ikonikus táncot, amelyet egyébként a színésznő maga koreografált. „Nem vagyok táncos, és biztos vagyok benne, hogy ez nyilvánvaló. Körülbelül egy héttel azelőtt kaptam meg a dalt, de igyekeztem mindent kihozni belőle, amit csak tudtam.”

Kerülj képbe a legfrissebb sztárhírekkel:

Ez is érdekelhet

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Felújítanám a lakásom, de nincs rá elég pénzem - Milyen kölcsönt vegyek fel?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói