Rob Kardashian teljesen kiakadt! Őrült hadjáratba kezdett Instagramon Blac Chyna ellen

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A legfiatalabb Kardashian-tesó, Robert totál idegösszeomlásának lehettünk tegnap délután szemtanúi Instagramon, Kris Jenner egyetlen fia teljesen kikészülve tömte tele a hírfolyamot megalázó posztokkal, fotókkal, videókkal exéről és gyermeke anyjáról, Blac Chynáról.

Rob Kardashian Blac Chyna Instagram háború
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Kezdjük az elején: a Kardashian-brigád talán legkevésbé ismert tagja a három Kardashian-lány, Kourtney, Kim és Khloé öccse, a 30 éves Rob. A Kris Jenner első, Robert Kardashiannel kötött házasságából született fiú mindig is kicsit különc volt, sosem érezte magát elég sikeresnek, kreatívnak, szerencsésnek az életben nővéreihez hasonlóan. A Keeping Up with the Kardashians reality show-ban erről rengetegszer szó esik, ahogy annak is szemtanúi lehetünk, hogy Rob többször kiakad és őrült Twitter-háborúba kezd egy-egy lánnyal, aki éppen összetörte a szívét.

Nézd meg! Ki kicsoda a Kardashian-Jenner családban

2016 azonban fordulópontnak tűnt az életében, miután nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat Blac Chynával, aki nem mellesleg Kylie Jenner immár volt pasijának, Tygának az exe és gyerekének az anyja, Rob és Chyna bejelentették, hogy babát várnak. Dream Kardashian meg is született, és bár ekkorra már Rob nagyon keményen meghízott, ami szintén egy sarkalatos pontja a család valóságshow-jának, úgy tűnt, hogy végre békére lelt. Nos, ahogy az lenni szokott, jöttek a botrányok, az állítólagos megcsalások, a nyilvános ökölrázások egymás felé. A történet vége, hogy Chyna elhagyta Robot és közös gyereküket, és a reality sztár szerint inkább az alkohollal, drogokkal és más pasikkal ütötte el az idejét, míg ő otthon vigyázott a gyermekükre - Robert Kardashian állítása szerint.

Tudtad? Kim Kardashian Kylie Jenner szakításáról pletykált

Kicsit zavaros, igaz? És hogy mi köze van ennek az egésznek a jelenhez? Nos, tegnap Rob totál kikészülve árasztotta el a közösségimédiát mindenféle Chynához írt levelekkel, bosszú pornóval és megalázó fotókkal a volt barátnőjéről. A probléma az, hogy míg szíve joga olyan fájdalmasan megélni a szakítást és a megcsalást, ahogy neki jól esik, az már kissé kellemetlen, amikor mindenki szeme láttára teszi ezt. Neked is vannak olyan barátaid Facebookon, akik "rejtett" üzenetekkel próbálják felhívni volt pasijuk, barátnőjük figyelmét arra, hogy mennyire megbántottan érzik éppen magukat? És ugye milyen ciki, még neked is, pedig közöd nincs hozzá? Akkor képzeld el ezt 9 millió ember előtt lejátszani. Azt gondolnánk, hogy ilyen sok nyilvánosság előtt eltöltött év után Robnak már több esze van, és tudja, hogyan kell kezelni ezeket a helyzeteket, de úgy tűnik, hogy a sértettsége és a bosszúvágya annál erősebb, mintsem, hogy visszafogja magát, ami viszont nagyon szánalmas.

Az egyik levél, amiben arra is kitér, hogy milyen sok pénzt költött Chynára:

Since Instagram shut me down everyone peep my twitter lol— ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) July 5, 2017
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Nem csoda, hogy azóta az Instagram le is tiltotta Rob Kardashian profilját, de a Twitterén még találni pár bejegyzést, amit Chyna megalázására szánt, mint például amiben elmeséli, hogyan küldött neki július 4-e alkalmából egy olyan videót Chyna, amiben a közös ágyukban hempereg éppen egy másik fickóval.

Today Chyna sent me a video after I just bought her 250K of jewelry and she sends me this video... of another man in our bed pic.twitter.com/3rE4luXilJ— ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) July 5, 2017
src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Ez a fickó Rob szerint, akivel Chynát láthatjuk a videóban:

De Instagramon egy adott pillanatban még Chyna meztelen ágyékát is kiposztolta számunkra teljesen döbbenetes módon (ezt a fotót érthető okok miatt nem fogjuk teljes egészében közölni).

Kiváncsian várjuk, mi lesz ennek a cirkusznak a vége, de az biztos, hogy nem menő ez, amit csinálsz Rob, bármilyen érzelmek is vezéreljenek.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője