Rupert Grint szerint Ron és Hermione elváltak volna

2016.február.5.

Nem vonjuk kétségbe, hogy a Harry Potter könyvek és filmek imádott párja, Hermione Granger és Ron Weasley két nagyon különböző ember. Teljesen másként állnak hozzá az élethez, az érzelmekhez, no meg persze a tanuláshoz és a könyvekhez. De ez még nem jelenti azt, hogy kettejük kapcsolata és házassága ne működött volna hosszútávon.

Rupert Grint, a Ron Weasley-t alakító sztár azonban nem így vélekedik, szerinte a pár nem feltétlenül passzol egymáshoz: "Úgy gondolom, Ron és Hermione valamikor elváltak volna" - mondta Rupert a Harry Potter ünnepség egyik sajtótájékoztatóján. "Nem hiszem, hogy ez a kapcsolat a legjobban alakult volna. Ron sokkal inkább magának való… Egy apró egyszobás lakásban él, és nincsen munkája" – vetítette előre a könyvek kedvelt főszereplőjének sötét jövőjét.

A Harry Potter filmek azon sztárjai, akik ugyancsak jelen voltak a sajtóeseményen, más véleménnyel vannak Ron és Herminone kapcsolatáról. A Luna Lovegood-ot alakító Evanna Lynch ezt nyilatkozta: "Ne mondd, hogy elválnak. Mondd, hogy szakítanak. Akkor újra összejöhetnek".

Számos rajongó, sőt J. K. Rowling maga is kifejtette, hogy Hermione Harryvel talán jobban összeillett volna, sőt egy adott ponton azt is tervezte, hogy megöli a vörös hajú fiút. Tény, Ron nagyon lehangoló egy ember tud lenni, de ez akkor is borzalmas végkifejlet lett volna. Ron valódi ereje és értéke akkor nyilvánul csak meg igazán, amikor Hermione miatt hajlandó a változásra. Arra törekszik, hogy méltó legyen a lány szeretetére, és a történet végére egy csodálatos, önbizalommal teli, érzelmes férfivé válik, aki Hermione oldalán teljesedik ki csak igazán.

A lányt se féltse senki, Hermione nemcsak rendkívül okos, hanem nagyon is talpraesett. Biztosan nem ment volna hozzá egy olyan szánalmas pasihoz, mint amilyennek Ront sokszor beállítják. Azt se feledjük, hogy Ron nélkül mennyire boldogtalan volt, és a maga tökéletességében egyáltalán nem lett volna boldog hosszútávon. Végezetül pedig emlékezzünk rá, hogy a szerelem nem tökéletes, Hermione és Ron példája is csupán ezt bizonyítja. Nem ők a mintapár, amit a folytatásban, a Harry Potter és az elátkozott gyermek drámában ismételten bizonyítanak, de pont azért éli túl a szerelmük a sok nehézséget, mert nagyon is élethűek.

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Angelina Jolie gyermeke évekig fiúnak öltözött, most viszont lány ruhába bújt és ez teljesen rendben van!

Divat Shoppingtipp

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.