Ryan Gosling első filmjét csak Isten bocsáthatja meg

2014.május.21.

Ryan Gosling mióta bejelentette, hogy visszavonul a rivaldafényből, és inkább a kamera mögött próbálja ki magát, tűkön ülve várjuk első filmjének bemutatóját. Nos, ez a pillanat végre elérkezett, de bárcsak még váratott volna magára egy kicsit.

Ryan Gosling első filmjét csak Isten bocsáthatja meg
Fotó: Rexfeatures

Hollywood első számú szívtiprójaként, a bágyadt, távolba meredő tekintetű, fogpiszkálót rágcsáló, kifürkészhetetlen Ryan Goslingot szinte minden egyes kasszasikernek ígérkező produkcióhoz felkérték. De a 33 éves színész továbbra is a kísérletező, független alkotások iránt érdeklődik. Több ilyen filmje is Cannes-ban debütált, mint a Csak Isten bocsáthat meg, a Drive, valamint a Kék Valentin.

Gosling most ismét visszatért a francia Riviéra, ám ez alkalommal nem a filmvásznon gyönyörködhetünk benne, hanem rendezőként mutatkozik be. Nos, a sztár Lost River című fantasy thrillerje egyelőre nem úgy teljesít, mint ahogy azt mindenki várta. A kritikusok tömkelege, kik egymást leverve igyekeztek a film bemutatójára, sajnos vajmi kevés jót tudnak a moziról mondani. A The Guardian például "sokszor fantasztikusan és meggondolatlanul sértőnek" jellemezte, amit akár bóknak is vehetne Ryan Gosling, az újság másik kritikusa viszont már nem volt ilyen kegyes. Jonathan Romney ezt írta Twittere: "Ryan Gosling rendezői debütálása: lássuk, hogyan fogja ezt Isten megbocsátani…".

Elfogultságunk miatt nehezen tudjuk elhinni, hogy kedvencünk ennyire tehetségtelen lenne rendezőként, de azzal nyugtatjuk magunkat, hogy nem ez volt az első eset, amikor kritikus szemmel fogadták a színészből rendezővé avanzsáltak első filmjét. A The New York Times például Marlon Brando 1961-es rendezői bemutatkozását klisésnek nevezte, majd Nicolas Cage 2002-es Sonny című filmjét "céltalannak és kínosnak" jellemezte. Úgyhogy van remény, Ryan, ne csüggedj!

Addig is nézd meg Ryan Goslin első filmjének, a Lost Rivernek az előzetesét:

Ez is érdekelhet

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Új sportcipővel ünnepli a nők sikereit a Puma

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján