Selena Gomez nagyon szomorú dolgot árult el magáról

2017.szeptember.12.

Selena Gomez napjaink legnépszerűbb popikonja, aki a legtöbb Instagram-követővel rendelkezik, így könnyen azt hihetjük, az ő életében valóban minden tökéletes. Sikeres, gyönyörű, és emberek milliói rajonganak érte, azonban az énekesnő nemrégiben elárulta, hogy mégsem fenékig tejfel az élete.

Selena Gomez
Fotó: Getty

Láttad már? Selena Gomez álomszép ruhában a New York-i divathéten

Az énekesnő nemrégiben mesélt a Time magazinnak arról, milyen problémákkal kell szembenéznie nap mint nap. A híresség elárulta, hogy hiába a 126 millió Insta-követő, valójában csak nagyon kevés barátja van.

"Úgy érzem, mindenkit ismerek, de nincsenek barátaim. Három igazi barátom van, akiknek mindent elmondhatok, holott mindenkit ismerek, mindenhova elmegyek, és mindenkivel beszélgetek. Szeretek kapcsolatban lenni az emberekkel, de a határok megtartása nagyon fontos. (...) Olyan emberekre van szükséged, akik tisztelnek téged, a legjobbat akarják neked, és te is nekik. Egyszerűnek tűnik, de valójában nehéz" - fejtette ki a popsztár

A lány azt is elárulta, már fiatalkorában megértette, hogy a hírnév bizony komoly veszélyekkel jár. Igaz, eleinte vonzotta a csillogó élet, hamar rájött, hogy a szakmának rengeteg árnyoldala is van. Selena elárulta, akkor zavarta először a népszerűsége, amikor úgy érezte, olyan dolgokért istenítik, amiknek valójában semmi közük a karrieréhez.

Az énekesnő végül eldöntötte, csak olyan barátokat gyűjt maga mellé, akikkel őszinte, mély kapcsoaltot tud kialakítani, és valóban a saját értékeiért szeretik őt.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói