Selena Gomez és Justin Bieber háborúzik: az Instagramon üzenget egymásnak az egykori pár

2016.augusztus.15.

Képtelenség kiigazodni az egykori álompáron, Selena Gomez és Justin Bieber hivatalosan már ugyan jó ideje szakítottak, de csak nem bírják békén hagyni a másikat.

selena gomez, justin bieber, instagram, háború, üzengetés, sofia richie, veszekedés, komment
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Hol a kanadai popsztár bukkan fel Selena szállodája környékén, hogy szerenádot adjon, hol pedig az Instagramon posztol régi, szerelmes fotókat abból az időből, amikor még minden rendben volt közöttük. Eddig úgy tűnt, hogy a két híresség közül Justin Bieber az, aki képtelen túltenni magát a szakításon, de most kiderült, hogy Selena Gomez is árgus szemekkel figyeli exét, és ha kell, nem rest támadni.

Most például az történt, hogy Justin Bieber kitett az Instagramra egy fotót, amelyen újdonsült barátnőjével, Sofia Richie-vel pózolnak. Őszintén, nagy jelentőséget ennek nem kell tulajdonítani, mert pár nappal korábban a popsztár még egy másik lánnyal úszkált meztelenül, de most mindenesetre a 17 éves sztárcsemetének csapja a szelet. A rajongók persze nem állták meg a dolgot, és azonnal mindennek elmondták Nicole Richie tesóját, illetve, hogy finoman fogalmazzunk, nem túl pozitív véleményt formáltak az új szerelemről. Justin Bieber egy kicsit kiakadt, és kiírta, hogy priváttá változtatja az Instagram profilját, ha rajongók nem tudnak emberi hangnemben megnyilvánulni.

Justin kifakad:

Nos, hogy Selena Gomez miért érezte, hogy ebbe neki bele kell szólnia, az rejtély, mindenesetre kommentelt ő is Biebernek: "Ha nem tudod kezelni a gyűlöletet, ne posztolj képeket a barátnődről. LOL Kettőtök számára kell különlegesnek lennie ennek a kapcsolatnak. Ne legyél mérges a rajongóidra, ők már azelőtt támogattak, mielőtt bárki más" - okoskodott a popsztár.

Selena Gomez később törölt kedves szavai Bieberhez:

Selena később törölte az üzenetét, de természetesen Justin Bieber reagált rá, és nem túl kedvesen azt írta vissza, hogy: Vicces látni, hogy azok az emberek, akik arra használtak fel, hogy magukra irányítsák a figyelmet, még mindig ilyen módszerekkel mutogatnak rá. Szomorú.

Hogy ne legyen vége az üzengetésnek Selena Gomez az Instagramon magasztalta a rajongóit, akik imádják őt, és mindenben támogatják. Nyilván ez egy afféle fricska volt Biebernek, aki éppen a saját rajongóival háborúzik. Őszintén szólva ez nem túl elegáns dolog Selenától.

Selena Gomez a szuper rajongóival vagánykodik, igazi hozzászólni nem lehet a fotóhoz:

Ez is érdekelhet

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Így szabadulj meg a mitesszerektől biztonságosan és hatékonyan a szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói