Selena Gomez reméli, hogy egy nap anya és feleség lehet

Selena Gomez a jelenlegi életéhez képest egészen másként látja a jövőjét, akár vissza is vonulna a nyilvánosság elől.

Selena Gomez számára nagyon fontos, hogy megőrizze mentális egészségét | Fotó: Axelle/Bauer-Griffin
Selena Gomez számára nagyon fontos, hogy megőrizze mentális egészségét | Fotó: Axelle/Bauer-Griffin
Fotó: Gettyimages.com

Selena Gomez egy podcast interjúban arról mesélt, hogy évek múlva hogyan képzeli el a jövőjét: „Remélem férjhez megyek és anya leszek – mondta – előbb vagy utóbb elegem lesz ebből az egészből és az életem nagy részét valószínűleg jótékonykodásnak fogom szentelni, mielőtt örök nyugalomra lelnék”. Mivel egészen kicsi kora óta a reflektorfényben él, teljesen érthető, hogy már most látja, mennyire nem lehet ezt a végtelenségig folytatni.

A mexikói származású tehetség nemcsak énekesnő, színésznő és producer, pár évvel ezelőtt elindította saját szépségmárkáját is Rare Beauty néven, ráadásul a jótékonykodásra is rengeteg energiát fordít. Miután sokat küzdött a fizikai (2014-ben diagnosztizálták a lupusz nevű autoimmun betegséggel) és a mentális jóléte megőrzéséért, létrehozott egy platformot is annak érdekében, hogy segíthessen másoknak.

Selena Gomez elképesztően sokat tett azokért, akik mentális problémákkal küzdenek

Selena Gomez nemrég töltötte be a harmincadik életévét, amelynek kapcsán egy Instagram posztban arról írt, hogy a húszas évei egy jó, nehéz és szép pillanatokon átívelő felejthetetlen utazás volt: „mindegyikük olyan emberré formált, aki ma vagyok. Olyan ember vagyok, aki még tanul, de biztosabb abban, hogy mit akar és mi számít”. Hozzátette, hogy hálás minden ajándékért és leckéért az útja során. „Minden tőlem telhetőt meg akarok tenni annak érdekében, hogy a szépet és a fájdalmasat napról napra elfogadjam és hagyjam, hogy mindez a lehető legjobb emberré tegyen, aki csak lehetek magamnak/másoknak/nektek”.

Digitális detox

Mentális egészségének megőrzése érdekében Selena Gomez egyébként visszavonult az Instagramról: „Ha valaki ismer tudja, hogy szélsőséges vagyok: vagy így, vagy úgy – mesélte az interjúban – szóval megszabadultam az Instagramtól a telefonomon és ezt a hatalmat az asszisztensemnek adtam át. Tehát mindent, amit közzéteszek csak elküldök neki ahelyett, hogy aggódnom kellene. Még a jelszavamat sem tudom”. Ez persze céltudatos húzás volt, hiszen így még izgatottabb, ha találkozik valakivel, mert tényleg nem tudja, mi történt a másikkal az elmúlt időszakban – így pedig valós minőségi időt nyerhetnek maguknak.

Selena mindenkit arra biztat, hogy vegyenek ki szünetet a közösségi médiából – akár csak egy hétvégére, vagy egy napra ne is figyeljenek rá – és legyenek jelen a környezetükben, hiszen ez rendkívül fontos a mentális egészségünk számára.

Selena Gomez beleállt a testszégyenítés kérdésbe, és nem húzza be többé a hasát

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Napi horoszkóp: Anyagi gyarapodásra számíthatsz - december 5.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói