Sylvester Stallone lányai újra a Dolce & Gabbana kifutóján

Stefano Gabbana jól elvan a Trump ellenes divatközeg bosszantásával, és miközben gúnyt űz ellenségeiből, saját malmára hajtja a hírverést. Az olasz divatház megállás nélkül dolgozik, a milánói férfi divathét keretében most került megrendezésre a férfi vonal 2018-as nyári kollekciójának bemutatása.

A hangulat a megszokott volt, patinás környezet, sok-sok fiú és néhány lány modell, akik közül akadtak jól ismert közösségi média arcok is a kifutón.

A showt Karry Wang Jun-Kai nyitotta, a népszerű kínai fiúcsapat a TFBoys énekese, aki Guinness rekordot állított fel miután születésnapi Weibo (a Twitter vetélytársa) üzenetét több mint 42 millióan osztották meg. Hasonlóan milliós internetes követőtáborral rendelkezik Nash Grier, és Rudy Mancuso és Marcus Butler vlogger is. A fiúk illusztris táborát Rosie Huntington-Whiteley testvére, Toby Huntington-Whiteley, a szörfösből lett modell Jordan Barrett és a menő sztárfotós Damon Baker erősítette.

Nash Grier:

Nash Grier

Rudy Mancuso:

Rudy Mancuso

Marcus Butler:

Marcus Butler

Jordan Barrett:

Jordan Barrett

A lányok közül a Stallone nővérek már nem előszőr léptek a D&G kifutójára, a szőke bombázók most szexi, testre feszülő szerelésekben vonultak. Fellépett még Sonia Ben Ammar, Brooklyn Beckham ex barátnője és a fényűző életet élő milliomoscsemete, Maria-Olympia hercegnő is.

Sophia Stallone:

Sophia Stallone

Sonia Ben Anmar:

Sonia Ben Anmar

Maria-Olympia hercegnő:

Maria-Olympia Hercegnő

A bemutatót Cindy Crawford és Rande Gerber modellfia, Presley Gerber zárta:Presley Gerber

A nagystílű divatbemutatót egy jó hangulatú, laza after party követte, ahol természetesen részt vett a város krémje, akik együtt mulattak a tervezőkkel és a modellekkel.

A teljes show-t itt láthatod:

Ez is érdekelhet

Mit gondolnak a férfiak a női mellekről? Íme egy férfi őszinte vallomása a kicsikről és a nagyokról

Mit gondolnak a férfiak a női mellekről? Íme egy férfi őszinte vallomása a kicsikről és a nagyokról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói