Íme, ő a Sztárban sztár leszek! mindent elsöprő győztese

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Elérkezett a Sztárban sztár leszek! 4. évadának utolsó adása, ezzel együtt pedig az igazság pillanata is eljött. Cikkünkben összefoglaltuk a tudnivalókat a versenyben maradt tehetségek előadásairól, valamint ha lemaradtál az eredményhirdetésről, azt is eláruljuk, hogy ki lett a műsor mindent elsöprő győztese!

A Sztárban sztár leszek hetedik élő adása a meglepetések éjszakája volt
Meg van a Sztárban sztár leszek! győztese
Fotó: Blikk/Knap Zoltán

A Sztárban sztár leszek! negyedik évadának ezennel vége, a finálé minden eddigi adásnál nagyobbat robbantott. Az este folyamán nem csak a döntősök léptek színpadra, a korábban már kiesett hangok is visszatértek a TV2 stúdiójába.

HIRDETÉS

Szologjan Edgar: You're Nobody 'Til Somebody Loves You

James Arthur szívbemarkoló dalával nyitotta meg a Sztárban Sztár leszek! döntőjét Szologjan Edgar. Majka az értékelés során elárulta, hogy Kaly Rolandot látta a versenyző személyében a színpadon. Tóth Gabi és Köllő Babett is nagyon megdicsérték az előadást, valamint arra próbálták ösztönözni a feltörekvő előadót, hogy bízzon jobban magában. Pápai Joci pedig elárulta, hogy ő maga már az első pillanatban tudta, Szologjan Edgarban meg van a sztárpotenciál.

Nagy Alexa és Nagy Feró: Gyere, kislány, gyere

Nagy Alexa, mint Wolf Kati és partnere Nagy Feró elképesztő bulit csináltak a Sztárban Sztár leszek!-ben. Az értékelés előtt Nagy Feró megragadta az alkalmat, hogy intézzen 1-2 vicces szót a mesterekhez. A zsűri egyébként csak és kizárólag jót mondtak az előadásról.

Exkluzív fotók: Csobot Adél harcos istennőként tündököl a Sztárbox utolsó adásában

Exkluzív fotók: Csobot Adél harcos istennőként tündököl a Sztárbox utolsó adásában

Széchenyi Lili: Stone Cold

Széchenyi Lili a zseniális Demi Lovato bőrében vallotta be legmélyebb érzéseit. A fiatal énekesnő teljes mértékben ámulatba ejtette a mestereket, Tóth Gabi és Pápai Joci, valamint még a közönség is állva tapsolt neki. A Szárban Sztár leszek! mesterei alig találtak a szavakat a produkció után, sőt Majka be is vallotta, hogy ő jelentheti a legnagyobb veszélyt a saját versenyzőire.

Karapancsev Kristóf és Balázs Klári: Találd ki gyorsan a gondolatom

Karapancsev Kristóf Korda György bőrében lépett a Sztárban Sztár leszek! színpadára a csodálatos Balázs Klári oldalán. Pápai Joci és Tóth Gabi is meghatódott, utóbbinak még a könnyei is kicsordultak, nem tudta visszafogni az érzéseit. Karapancsev Kristóf alakítását csillagos ötösre értékelte Köllő Babett, a mesterek mindannyian egyet értettek abban, hogy a megszokott Korda Gyuri bácsi-utánzásokkal ellentétben egyáltalán nem volt paródia jellege a dolognak.

Nagy Alexa: What a feeling

A Sztárban Sztár leszek! negyedik évadának Döntőjében Nagy Alexa Irene Cara képében mutatta meg soha ezelőtt nem látott oldalát. A számunkra is hidegrázós produkció mindent elsöprő sikert aratott, Nagy Alexa szó szerint felrobbantotta a színpadot. A mesterek alig akartak hinni a szemüknek, Tóth Gabi azt is bevallotta a látottak és hallottak alapján, hogy hibát követett el akkor, amikor felállította őt a középdöntő során. Egy biztos: a versenyző tényleg ellopta a showt, Majka, Pápai Joci és Köllő Babett is odáig, meg vissza volt érte.

Szologjan Edgar és Nika: A csúcson túl

Szologjan Edgar, mint Majka, és sztárvendége Nika óriásit mentek a Sztárban Sztár leszek! fináléjában. Tóth Gabi saját magáról alkotott véleményt, idegesítőnek titulálta saját magát. A mester idegesítőségének oka az volt, hogy teljesen magával ragadta Nika és Szologjan Edgar produkciója, ezért úgy érezte, hogy egy picit vissza kellene vennie a lelkesedéséből.

„Köllő Babett elképesztően közvetlen, a szerkesztőktől kezdve a takarítókig mindenkivel vált pár szót adás előtt”

Karapancsev Kristóf: Before You Go

Lewis Capaldi bőrében a csillagokat is leénekelte az égről Karapancsev Kristóf a 11. élő adásban. A produkció után szem nem maradt szárazon, Tóth Gabi ismételten a könnyeivel küzdött. Elmondta, hogy az érzelmek megélése férfiként hatalmas kincs. Minden mester elégedett volt az előadással, mindannyian győzelmet kívántak a versenyzőnek.

Széchenyi Lili és Caramel: Csillagom

Széchenyi Lili a zseniális Palya Bea bőrébe bújva énekelt, a csillagok útján Caramel kísérte végig. Tóth Gabi élő adásban sírta el magát, már nem bírt tovább a könnyeivel, mert a mesterre óriási hatást gyakorolt Széchenyi Lili és Caramel közös produkciója.

Dobpergés: ő a Sztárban sztár leszek! győztese

Tizenegy hét után derült ki, hogy ki Magyarország legsokoldalúbb előadója 2023-ban. A finálé első körös szavazása során Szologhjan Edgar esett ki, így ő a negyedik helyezést zsebelte be magának a Sztárban sztár leszek! negyedik évadában. A második körös szavazás végén pedig Nagy Alexa bronzérme dőlt el. A végső, mindent eldöntő szavazás eredménye egy hajszálon múlt, de végül Karapancsev Kristóf lett a mindent elsöprő nyertes!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Született 2010-ben, megbukott majd meghalt 2020-ban - A Girlbossok tündöklése és bukása

glamour plusz ikon Született 2010-ben, megbukott majd meghalt 2020-ban - A Girlbossok tündöklése és bukása

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)