Sztárok, akik a forgatás elején ki nem állhatták egymást

2021.január.25.

Filmeknél és sorozatoknál egyaránt hallhatunk arról, hogy a színészek nem kedvelik egymást és nehéz a közös munka. Ez főleg akkor okozhat gondot, amikor a főszereplők között van feszültség. Ilyen esetekre hozunk 11 példát:

Sztárok, akik a forgatás elején ki nem állhatták egymást
Fotó: Rexfeatures

1. A Vámpírnaplók ikonikus párosa: Nina Dobrev és Paul Wesley

Fotó: Northfoto

A sorozatban szerelmespárként jelennek meg, ennek ellenére kamerán kívül ki nem állhatták egymást. Az első részek megjelenése után sokan hitték, hogy a való életben is van valami a két színész között, viszont ezt Nina hamar megcáfolta:

Annyira lenéztük egymást, hogy szeretetnek hatott, de igazából a forgatás első 5 hónapjában egyáltalán nem kedveltük egymást.

Mára ez teljesen megfordult és mind a ketten jó barátként tekintenek a másikra.

2. Mark Wahlberg és Leonardo DiCaprio nam akartak együtt dolgozni az Egy kosaras naplójaban

Fotó: Northfoto

A két színész a forgatások elején megpróbálta kitúrni a másikat, főleg DiCaprio akart megszabadulni Wahlberg-től. Wahlberg elmondása alapján DiCaprio teljesen kiakadt, amikor a színész nevét megemlítették. Leginkább azért, mert egy korábban megrendezett jótékonysági kosármeccsen összetűzésbe keveredtek Wahlberg viselkedése miatt.

3. A narancsvidék fiatal szereplőivel nagyon nehéz volt a munka

Fotó: Northfoto

Jimmy Cooper és Cam Gigandet is megerősítették a hírt, hogy a A narancsvidék sztárjai között sok konfliktus volt, erről Donovan csak ennyit mondott:

Egy idő után nem akarták folytatni műsort. Amikor az ember elér egy bizonyos szintű sikerhez utána már szívesen csinálnál valami mást is. Emlékszem egyikőjük hozzám fordult és mondta, hogy ez a sorozat tönkreteszi a karrierjét.

4. Chevy Chase rasszista megjegyzést tett színésztársára Donald Gloverre

Dan Harmon a Balfékek készítője beszélt erről az incidensről egy interjúban. Harmon szerint Chase olyanokat mondott Glovernek, hogy Ha fekete vagy, akkor az emberek már alapból viccesebbnek gondolnak.

Ennek ellenére Glover normálisan kezelte a helyzetet, és nem hagyta, hogy ezek a sértő megnyilvánulások megviseljék.

5. Tommy Lee Jones állítólag megsértődött a Jim Carrey-re

A két színész a Mindörökké Batman című filmben játszott együtt. Carrey érezte a feszültséget kettejük között, többször próbált jobb kapcsolatot kiépíteni színésztársával, de ez sajnos nem sikerült neki.

6. Lindsay Lohan félt Rachel Mcadams mellett

A Bajos csajok rendezője szerint látni lehetett Lindsay viselkedésén azt, hogy meg van illetődve Rachel mellett. Leginkább ezért is kapta meg Regina George, a gonosz csajszi, szerepét Rachel.

"Amikor Lindsay Rachellel színészkedett egyből félénkebb lett, mivel Rachel idősebb és tapasztaltabb volt nála" - mondta a rendező.

7. Az Indul a risza sztárjai küzdöttek egymással

Fotó: Northfoto

Bella Thorne elmondta, hogy az első évad alatt állandóan versenyezniük kellett Zendayával. Kapcsolatuk emiatt igen kínosnak bizonyult az egész évad alatt. Viszont a második évad fordulópontot hozott, egy hosszú beszélgetés keretei között mindent kiadtak magukból és azóta nagyon jó barátnők.

8. Ryan Gosling megpróbálta kitúrni Rachel Mcadams-et a Szerelmünk lapjaiból

A filmben igaz, hogy egy szerelmespárt alakítanak, viszont a való életben rengeteg konfliktusuk volt. Ryan többször is kérte a rendezőt, hogy cseréljék le Rachelt és hozzanak valaki mást a helyére.

9. Tim Gunn és Taylor Momsen sem jöttek ki jól a Gossip Girl forgatása alatt

Fotó: Northfoto

Tim Gunn vendégszereplő volt a Gossip Girl nevű sorozatban, amelyben több jelenetben is együtt szerepelt Taylorral. Tim csak ennyit mondott:

Milyen kis díva! Szánalmas volt, nem emlékezett a saját szövegére, pedig nem volt neki sok.

10. Feszültség volt Channing Tatum és Alex Pettyfer között a Magic Mike forgatása alatt

Pettyfer megerősítette, hogy Tatum és közte nem volt felhőtlen a viszony. Pettyfer általában a forgatási szünetekben csak ült és zenét hallgatott, ami színésztársának nem igazán tetszett. Tatum úgy gondolta, a másik színész jobbnak hiszi magát mindenkinél, ezért nem beszél senkihez. Viszont ennek pont az ellenkezője volt, ugyanis Pettyfer félt kibontakozni. A későbbiekben több egyéb incidens is történt a színészek között.

11. Az X-akták szereplői között is voltak konfliktusok

A David Duchovny és Gillian Anderson több éven keresztül dolgozott együtt, így nem csoda, hogy összetűzésekbe keveredtek.

"A semmiről veszekedtünk. Ki nem állhattuk egymást." – mondta Duchovny.

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját