Sztárok, akik annyiszor elváltak, hogy az gombócból is sok

2019.december.9.
Sztárok, akik annyiszor elváltak, hogy az gombócból is sok
Fotó: Getty Images

Liza Minelli

Judy Garland lányaként Liza Minelli génjeibe volt kódolva a tehetség. Sikere 1972-től töretlen. Első házassága 7 év után 1974-ben ért véget. Még abban az évben hozzáment Jack Haley Jr. rendezőhöz, akivel 1979-ig egy párt alkottak. Ezt követően Mark Gero művész felesége lett, és 15 évig éltek boldog házasságban. 2002-ben házasodott meg utoljára. David Gest vette feleségül. Házasságuk öt évig tartott. Liza később már nem házasodott újra.

Billy Bob Thornton

Fotó: Getty Images

Billy Bob Thornton a 90-es évek végén vált igazán ismertté. Első házassága azonban már 1980-ban véget ért. Második felesége Toni Lawrence, volt, akivel két évig voltak együtt. Őt követte Cynda Williams, akivel 1990 és 1992 között alkottak egy párt. Pietra Dawn Cherniak esetében már megtört a kétéves átok, és négy teljes évig boldogították egymást. Élete legemlékezetesebb három éveként pedig azt az időszakot tartja számon, amit Angelina Jolie-val töltött.

Elizabeth Taylor

Fotó: Getty Images

Hollywood egyik legfényesebben ragyogó csillaga, a szerelemben mégsem volt szerencséje. Csupán 18 éves volt, amikor először kimondta a boldogító igent, azonban nyolc hónap után felbontották a frigyet. Második házassága öt évig tartott, és két gyermeke is született ez idő alatt. Harmadik férje Mike Todd volt, akivel talán együtt élték volna le az életüket, viszont az esküvő után egy évvel Mike sajnálatos módon repülőgépszerencsétlenségben elhunyt. Ezt követően Elizabeth hozzáment egyik legjobb barátjához, Eddie Fisherhez, de gyorsan véget ért a kapcsolat, amikor veszedelmes viszonyba kezdett Richard Burtonnel, akit később kegyetlen, nőverőként titulált, de elmondása szerint örökké szerette. Azt kérte, egy sírba temessék Burtonnel még annak ellenére is, hogy a férfi egyszer úgy megverte, hogy elvetélt. Burtonnel elváltak, majd nem bírtak egymás nélkül élni, ezért újra összeházasodtak, amit nem meglepő módon ismét válással végződött. 1976-ban váltak el örökre az útjaik. Elizabeth később még két férjet fogyasztott el. Utoljára 1996-ban vált el, de elmondása szerint szíve örökké Burtonért dobogott.

Mickey Rooney

Fotó: Getty Images

1942-ben házasodott meg először és vette feleségül Ava Gardnert. Játékfüggősége azonban gyorsan véget vetett a kapcsolatnak. Két évvel később már a szépségkirálynő, Batty Jane Philips volt a felesége, akitől két fia is született, de ennek ellenére nem voltak kompatibilisek, ezért elváltak. Martha Vickerst is feleségül vette, akitől egy gyermeke született. Később Elain Mahnken-t vette feleségül, akitől 1958-ban elvált, de 1966-ig egy párt alkottak. Barbara Ann Thomason várandós volt férjétől, amikor elváltak és hozzáment Mickey-hez. A nőnek később viszonya lett Milos Milosevic-csel. A férfi sajnálatos módon megölte Barbarát, majd magával is végzett. A tragédia után Mickey legjobb barátja, Marge Lane karjaiba menekült, és 100 napig voltak házasok. 1975-ben pedig már a hetedik válásán is átesett, Carolyn Hockettel sem tudta leélni az életét. 1978-ban nősült utoljára, Jan Chamberlint vette feleségül.

Gábor ZsaZsa

Fotó: Getty Images

Gábor Zsazsa magyar szépségkirálynőből lett világhírű színésznő, miután 1941-ben az Egyesült Államokba emigrált. Első férje Burhan Asaf Belge volt, akivel 4 évet éltek együtt. Második férje Conrad Hilton volt, a harmadik George Sanders színész, a negyedik Herbert Hutner pénzügyi tanácsadó, az ötödik Joshua S. Cosden Jr., hatodik Jack Ryan, hetedik Michael O`Hara ügyvéd, a nyolcadik Felipe de Alba, a kilencedik Frédéric von Anhalt herceg, akihez 1986-ban ment hozzá. Ezzel a teljesítménnyel még a Guinness-rekordok könyvébe is bekerült.

Ez is érdekelhet

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

A retrográd Merkúr visszatért - így boldogulhatsz a kozmikus káoszban

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk