Sztárok, akik nem voltak hajlandók fogyni, és jól is tették

2019.szeptember.14.

A tökéletes test fogalma lassan már-már mélyfilozófiai kérdéssé válik, hát még ha az ember Hollywoodban lakik, duplán nagy nyomás nehezedik rá a teste és külseje miatt. Diéta, fogyókúra, edzések; néha az a baj, ha túl sokat csinálják, néha az, ha túl keveset. Szerencsére egyre többen akadnak olyanok, akik visszautasítják a megfelelés kényszerét és inkább annak adnak hangot, hogyan is fogadjuk el magunkat a bőrünkben.

Sztárok, akik nem voltak hajlandók fogyni, és jól is tették
Fotó: Getty Images

1. Gigi Hadid

Az idősebb Hadid-lány alakja már a karrierje kezdetén nem a kifejezetten csontsovány modellek közé tartozott. Egy Instagram-posztjában be is vallotta, hogy ezzel tisztában van, de csak amiatt mert ő teltebb lenne nem kér különleges bánásmódot. Emellett itt hívta fel a figyelmet arra, hogy a gonosz kommenteket nem fogja magára venni és ezek miatt nem fog változtatni a testén. A kitartásának meg is lett az eredménye, hiszen 2015-ben már a Victoria's Secret Fashion Show kifutóján vonult végig.

2. Pink

Az amerikai énekesnő nem véletlenül híres magabiztosságáról és szókimondó stílusáról. A különböző közösségi média platformokon rendszeresen mondja el véleményét azokról a témákról, amiben a média éppen kikezdi őt. Utóbbi időben gyerekeivel kapcsolatban, de őt sem hagyták nyugton testével kapcsolatban sem. Ezekre a megjegyzésekre Twitteren reagált: " Tökéletesen jól és boldog vagyok és az egészséges, őrülten erős testem megérdemel egy kis pihenést. Köszönöm az aggodalmakat!"

3. Jennifer Lopez

A tökéletes és sokak által irigyelt fenekéről híres énekesnő sem úszta meg azt, hogy meg akarták változtatni a testét, azt tanácsolták többen, hogy le kéne adnia pár kilót. Karrierje elején még foglalkoztatta a téma, de aztán rájött arra, amire sokan mások, hogy az ő teste ilyen és ezt mások is fogadják el. Sokat segített neki az elfogadásban, hogy gyerekkorában hasonló alakú nők körül nőtt fel és számára mindannyian gyönyörűek voltak.

4. Ashley Graham

Ashley Graham elsők között lett a leghíresebb plus size modellek egyike. Rengetegen tekintenek rá példaképnek az önelfogadásnál, de ahogy a szupermodelleket negatív kommentek érik a plusz kilók miatt, úgy ő is kap megjegyzéseket arra, amikor edz. Emiatt kihangsúlyozta, hogy számára az edzés azért fontos, hogy egészséges maradjon, jól érezze magát a bőrében, vagy akár azért hogy kicsit kiszellőztesse a fejét, nem pedig azért, hogy leadjon pár kilót.

5. Adele

Adele-t YouTube-on érte támadás, amire felettébb egyszerűen és frappáns reagált: Csak akkor fogyókúráznék, ha az befolyásolná az egészségem vagy a szexuális életem, és ez jelenleg nem aktuális.

6. Rihanna


Rihanna a The Cut-nak mesélt testéről, amiről bevallotta, hogy folyton változik, akár napról napra. Míg egyik héten beleférne egy szűk ruhába, a másikon inkább valami oversize darabot húzna fel. A megoldás nála sem a kegyetlen fogyókúrázás lett, hanem hogy folyamatosan figyeli teste változását és úgy választ a gardróbjából, amit éppen aznap reggel jónak tart.

7. Demi Lovato

Demi Lovato a rajongóinak is példát akart mutatni azzal, hogy feladta a szigorú diétáját és az azzal járó stresszt. Ezután természetes volt, hogy felszedett néhány kilót, de a példamutatás fontosabb volt számára, mint hogy megfossza magát az édességektől. A napokban Instagramján ismét felszólalt a témával kapcsolatban, amelyhez egy retusálatlan bikinis fotót is csatolt, ahol teljesen látszik a narancsbőre.

8. Jennifer Aniston

Jennifer Anistonról rengetegen megszokták, hogy tökéletes és kidolgozott alakkal pózól a fényképeken. Nem véletlen, hogy amikor egy-egy rosszul elkapott pillanatban vagy akár pihenés alatt pocakja miatt terhesnek tartották. Szerencsére ő nem érzi magát rosszul és egyenesen visszautasítja azt, hogy változó teste miatt kevesebbnek érezze magát.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/B1ESbA5hLm_/?utm_source=ig_embedutm_campaign=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon Gorgeous#10084;#65039;#128525;#10084;#65039;#128525;#gorgeous #jenniferaniston #faniston #beautiful #perfect #amazing #queen #ilovehersomuch#10084;#65039; #pretty #bestactress #gayforjenniferaniston jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) által megosztott bejegyzés, Aug 12., 2019, időpont: 7:18 (PDT időzóna szerint)

9. Tyra Banks

A Victoria's Secret egyik legismertebb angyala a márkához hű alakkal kezdte meg karrierjét fiatalon, de ezt egyre nehezebb volt tartania. Szerencsére már a márka és a kifutókon sétáló modellek is sokszínűek és különböző testalkattal rendelkeznek, de ha ez nem lett volna elég anyukájától is kapott segítséget teste elfogadásában, mivel ő sem akarta, hogy lánya éhezzen a szakmája miatt: Írj le minden ügyfelet, aki szereti a fenekeket. A te fenekedet. Mert egyre nagyobb lesz és nincs ezzel semmi baj.

10. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence sosem tartozott a hétköznapi és szófogadóbb lányok közé. Rengeteg sikeres filmje után, a Vörös veréb volt az első, ahol diétáznia kellett, de sajnos nem jött be neki, mivel a munka rovására ment. Mivel kevesebbet evett egyszerűen nem volt energiája dolgozni.

Ez is érdekelhet

Öltözz össze a kis kedvenceddel

Öltözz össze a kis kedvenceddel

Divat Shoppingtipp

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

Bújj paplanba! A szezon aduásza a steppelt kabát, mutatjuk a 10 legjobb darabot!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.

Napi horoszkóp: Ma legyél szeretetteljes - Október 21.