8 híresség, akik Hollywood helyett teljesen normális állást választottak

2021.március.21.

A hollywoodi pörgés és a rivaldafény eszméletlenül vonzónak tűnhet elsőre, azonban rengeteg hátulütője is van annak, ha az egész világ ismeri a neved. A hírességek nagyrésze vállalja a hírnévvel járó kellemetlenségeket, azonban néhány sztár úgy döntött, inkább civil, hétköznapi munkát választanak maguknak.

1. Brittany Ashton Holmes

Brittany Ashton Homes az 1994-es A kis gézengúzok című filmben alakította Darlát, majd néhány ezt követő tévés szereplés után végleg búcsút intett Hollywoodnak, és azóta politikát tanul.

2. Charlie Korsmo

Kormso Steven Spielberg Hookjában tűnt fel, ahol Robin Williams-szel és Dustin Hoffmannal együtt szerepelt, majd a középiskolás partit rögzítő Buli az életben láthattuk utoljára. Azonban úgy tűnik, neki sem jött be Hollywood, jelenleg ügyvédként tevélenykedik.

3. Danny Lloyd

A kisfiú neve a Ragyogásból lehet ismerős, ahol Jack Nickolson gyerekét, Danny Torrance-t játszotta. Lloyd azóta persze felnőtt, és 1982-ben a színészi pályát is elhagyta, hogy biológus professzorként tevékenykedhessen.

4. Gene Hackman

Gene Hackman az elnök emberére talán után hagyta el a színészi pályát, és azóta íróként tengeti mindennapjait. Hackmantől már több történelmi regényt is olvashatunk.

5. Jack Gleeson

Gleeson a Trónok Harca egyik rettegett karakterét, Joffrey Baratheont alakította, de miután 2014-ben megölték a sorozatban, Gleeson elhagyta a színészi pályát és inkább folytatta a tanulmányait.

6. Jeff Cohen

Cohen a Kincsvadászok imádnivaló karakterét, Chunkot játszotta, azonban a film többi szereplőjétől eltérően neki nem jött be a filmes élet. Cohen azóta ügyvédként dolgozik és saját céget alapított Beverly Hills-ben.

7. Michael Schoeffling

Schoeffling a Tizenhat szál gyertya után nem szerette volna már folytatni színészi karrierét, és inkább az ácsmesterségre és gyermekei nevelésére fordítja azóta az idejét.

8. Peter Ostrum

A Charlie és a csokigyár a főszereplő Peter Ostrum egyetlen hollywoodi szerepe volt, és úgy tűnik, ez sem hozta meg a kedvét a szerepléshez. Ostrum most állatorvosként dolgozik New Yorkban.

Ez is érdekelhet

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Megdöbbentő, mi történik, ha napi két csésze kávét iszol

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói