Szupernő! Katy Perry a csúcson

2015.július.3.

Katy Perry a Forbes magazin címlapján dollárjelekkel díszített kabátban pózol; nem véletlenül kérkedik a popsztár. Az éves összesítés alapján az énekesnő a legmagasabb bevétellel rendelkező női híresség, ugyanis a tavalyi év során mintegy 135 millió dollárt keresett.

Prismatic névre keresztelt világturnéja során 124 koncertet adott, 28 különböző országban. A menedzserétől megtudtuk, hogy a bevétele 60%-a ezekből a showkból származik. Ez azonban közel sem az összes fellépése, hiszen egy-egy szám erejéig beugrott díjátadóra, tévéműsorban. Ha mindent összeadunk, kiderül, hogy Katy Perry tavaly minden második napon fellépett valahol.

A csekély 135 millióval csupán bronzérmes lett a "legtöbbet kereső sztárok" listáján, 5 millióval megelőzve a One Direction zenekart, Taylor Swift mellett egyedüli nőként az első tízben.

Hogy mivel ünnepelte meg mindezt Katy Perry? Egy Taco Bell szendviccsel. "Mielőtt elfogadtam volna a Forbes felkérését a címlapfotózásra, azt hallottam, sok nő visszariadt ettől előttem. Gondolkoztam, vajon mi lehetett az oka. Talán féltek, hogy azt hiszik majd róluk, felvágnak? (...) A kemény munka meghozza a gyümölcsét, az álmaidat váltod ezzel valóra. Remélem, ez a címlapfotó motiválja majd a többi nőt is, hogy merjenek büszkék lenni arra, amit elértek, és hogy nem ciki, ha te vagy a főnök. És... ne gondoljátok, hogy a Taco Bell szendvicsemmel nem ünnepeltem meg méltón ezt az alkalmat!" - írta Katy Instagram oldalán. Ezzel nyilván arra utalt, hogy a temérdek pénz ellenére, éppen olyan fiatal lány, mint akárki más.

Ez is érdekelhet

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Hogyan juthatsz újra szexhez, ha szülő vagy?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói