Taylor Swift már megint a legaranyosabb sztár, nagyon boldoggá tette rajongóját

2015.szeptember.9.

Ezúttal az egyik rajongója lepte meg őt egy általa kötött pulcsival, amiben már az csodával határos, hogy egyáltalán eljutott az énekesnőhöz. A 27 éves egyetemista, Jadda 8 hónapot szánt arra, hogy megkössön egy Taylor Swiftet ábrázoló polaroid mintás, feliratos pulóvert az énekesnőnek, amit ő aztán nagy lelkesen fel is vett (legalábbis egy Instagram-fotó erejéig), és a "mindenének" titulálta.

taylor swift
Fotó: Rexfeatures

data-instgrm-version="4" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Someone knitted this sweater for me of a Polaroid of myself and gave it to my mom tonight at the show. It has very quickly become my everything. Thank you, mysterious knitter. Taylor Swift (@taylorswift) által közzétett fénykép, 2015. Szept 6., 21:57 PDT

A New York Post értesülései szerint Jadda tavaly szeptemberben fogott neki a komoly feladatnak, miután megjelent Taylor Swift első kislemeze, a Shake It Off a 1989 albumról. A pulóver több ezer öltést igényelt, és az első olyan pulcsi volt, amit a nehéz techinkájú raglán stílusban kötött. Nem mondanánk róla, hogy egy kifejezetten szép darab, de kétségtelenül kedves ajándék, és nem lepődnénk meg, ha valamelyik fast fashion márka téli kollekciójában találnánk majd egy hasonlót.

Ja, és mindez már csak amiatt is fontos, mert ezennel Swift megdöntötte Kim Kardashian rekordját, és ezennel ő a legtöbb követővel rendelkező felhasználó Instagramon 45,7 milliós rajongótáborával. Nos, Kimmy uralkodása nem tartott túl sokáig.

Ez is érdekelhet

10 tipp, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pszichoterápiából

10 tipp, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a pszichoterápiából

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről