Taylor Swift nagyon jól beszólt Kanye Westnek a Grammy gálán

2016.február.17.

A Grammy gála az idei évben is élményekben gazdag volt, például a soha csalódást nem okozó Lady Gaga David Bowie ihlette ruhában jelent meg és fellépését is teljes egészében a nemrég elhunyt zenésznek szentelte, de ott volt Justin Bieber is, aki a 6 éves kisöccsével érkezett a vörös szőnyegre, hogy feldobja az eseményt.

taylor swift
Fotó: rex/shutterstock/puzzlepix

Miután Taylor Swift megkapta az év albuma díjat, köszönőbeszédben Kanye West provokatív dalszövegeire is reagált. Múlt héten jött ki a rapper új albuma, és persze ahogyan azt már megszokhattuk tőle, a számoknak elég merész szövege és üzenete van. Az egyik sor például így szól "Úgy érzem, hogy én és Taylor talán még mindig szexelhetnénk, én tettem ezt a ribit híressé" - ajajj Kanye, ez nem volt valami szép tőled.

Nem sokkal később, Taylor testvére ki is dobta a Yeezy cipőit, így mutatta ki szolidaritását. A popsztár meg is üzente a rappernek, hogy ez a dalszöveg nem csak rosszindulatú, de nőgyűlölő is. Kanye később pedig azt tweetelte, hogy a lány leokézta a dalszöveget: "Felhívtam Taylort és egy óráig beszéltünk arról a sorról, majd később azt mondta, vicces és áldását adta rá" - írta a rapper.

taylor swift
Fotó: Northfoto

Visszatérve a Grammyhez, Taylor Swift megadta a végső döfést Kanye Westnek, megható beszéde jó visszavágás volt: "Most, hogy az első nő lettem aki az év albuma címet kétszer is megkapta, szeretném a fiatal nőket figyelmeztetni. Lesznek emberek a pályafutásod során, akik tönkre akarják majd tenni a karriered, vagy megkérdőjelezik a sikered. De ha csak a munkádra koncentrálsz, és nem foglalkozol semmi és senki mással, akkor elérheted azt, amit akarsz. Egyszer csak arra eszmélsz majd, hogy kizárólag olyan emberek vesznek körül, akiket szeretsz és akik szeretnek téged, ez pedig a világ legjobb érzése lesz, köszönöm, hogy átélhetem ezt!" – mondta. Szép volt, Taylor!

Ez is érdekelhet

7 érzéki mozdulat, amitől bármelyik férfi beindul

7 érzéki mozdulat, amitől bármelyik férfi beindul

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói