Első gyermekét várja Tom Hiddleston és Zawe Ashton

Diszkrét volt az eljegyzés, és a babahírt sem kürtölte szét Tom Hiddleston. Inkább a menyasszonyára, Zawe Ashtonra bízta, hogy ennél sokkal stílusosabban jelentse be az örömhírt.

Első gyermekét várja Zawe Ashton és Tom Hiddleston
Első gyermekét várja Zawe Ashton és Tom Hiddleston
Fotó: Getty Images/Jeff Spicer

Tom Hiddleston nem csak arról legendás, hogy zseniális színész, de arról is, hogy nem terheli a sajtót és a rajongóit a magánéletével. Értsd: kifejezetten visszafogott a közösségi médiában, és nem ad ki hivatalos közleményt akkor sem, ha mondjuk az első gyermekét várja menyasszonyával, holott pont így van.

Az, hogy Zawe Ashton babát vár, egy premiernek köszönhetően derült ki, miután a színésznő nem tett különösebb erőfeszítéseket, hogy elrejtse kerekedő pocakját a Mr. Malcolm’s List bemutatóján - írja a Just Jared. Arról egyelőre nincs konkrét információ, mikor érkezik a baba, és a kicsi nemét is homály fedi.

Zawe Ashton egy gyönyörű Sabina Bilenko Couture ruhában mutatta meg kerekedő pocakját
Fotó: Getty Images / Jamie McCarthy

Szuperhős páros

Tom Hiddleston és Zawe Ashton egyébként 2019 óta alkotnak egy párt (a Betrayal című West End-darab munkálatai során szerettek egymásba), de egészen 2021-ig kellett rá várni, hogy együtt debütáljanak a vörös szőnyegen. (A színésznek komoly tanulság volt a Taylor Swifttel való három hónapos marketing románca még 2016-ban, ami az első pillanattól az utolsóig a nyilvánosság előtt zajlott). Három hónappal ezelőtt jegyezték el egymást, viszont a színész csak két hete erősítette meg mindezt egy Los Angeles Times-nak adott interjúban – akkor is elképesztően diszkréten és szűkszavúan: „Nagyon boldog vagyok”

A párost nem csak a színházi világ köti össze: szintén közös pont, hogy mindketten részei a Marvel-univerzumnak. Tom Hiddleston 2011 óta alakítja Lokit, a karakter annyira népszerű, hogy többször is visszahozták a halálból, tavaly pedig végre megérkezett a főszereplésével készült önálló sorozat is a Disney+-ra. Menyasszonya, Zawe Ashton pedig a 2023-ban debütáló The Marvels főgonosza lesz.

Hozd magad képbe, mi történik Hollywoodban:

Millie Bobby Brown élete nagy dobására készülhet a Stranger Things után

Margot Robbie és Ryan Gosling Barbie-filmes szettjeit jobban várjuk még a Met gálánál is

Az Eufória sztárja, Hunter Schafer is csatlakozott Az éhezők viadala előzménytörténetének szereplőihez

Ez is érdekelhet

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

Milyen lehetőségei vannak a hormonmentes fogamzásgátlásnak? Termékenységtudat-szakértővel beszélgettünk

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról