Tóth Andi ruhája a legintimebb helyeken van kivágva a Sztárban sztárban

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tóth Andi tökéletes alakját újra megcsodálhattuk a népszerű Sztárban Sztár című műsorban. Úgy tűnik, a műsor egyik nagy attrakciója hétről hétre az ő ruhája lesz, melyet a sikeres stylist, Kiss Márk tervez. Az első héten egy motorosdzsekiből készült, dekonstruált darabot viselt az énekesnő, az elmúlt héten egy flitteres overallt, ami szintén sokat megmutatott a testéből. Most viszont egy sportuhák inspirálta estélyit viselt a zsűriben - biztosan felrobban az internet!

Nem átlagos "dekoltázsok" tették izgalmassá Tóth Andi a Sztárban sztár harmadik adásában viselt szettjét Fotó: Czerkl Gábor/Blikk
Nem átlagos "dekoltázsok" tették izgalmassá Tóth Andi a Sztárban sztár harmadik adásában viselt szettjét Fotó: Czerkl Gábor/Blikk
Fotó: Blikk

Tóth Andi ruhája a Sztárban sztár adásában a szezon egyik legérdekesebb témája, ezt az internetes adatok is igazolják. Mindenkit érdekel, mit tervez hétről hétre Kiss Márk, ezért megkérdeztük a stylistot, hogyan született a legújabb darab, ami meglehetősen erotikus kivágásokkal vonzza a tekinteteket.

Mit gondolsz, a magyar közönség elég nyitott erre a sportos, búvár- szörfösoverallok inspirálta ruhára, amit Andi visel a harmadik adásban?

Azt gondolom, hogy egyre nyitottabb, illetve egyre inkabb igenyli is a kulonleges outfit-eket. Annak idején még Köllő Babettel kezdtük el hétről hétre a nagyon karakteres, extrémebb szetteket megjelentetni az adásokban. Először megbotránkozó reakciókat kaptunk, majd a harmadik-negyedik adástól kezdve folyamatosan érkeztek a pozitív visszajelzések. Sokan voltak, aki írták, hogy emiatt nézik a műsort, illetve rengeteg kérdés jött, arról érdeklődtek, mi lesz a következő ruha. Babett egy igazi kaméleon! Miután színésznő, természetesen teljesen át tud szellemülni ezekben a ruhákban, nekem különösen izgalmas volt, hogy hétről hétre más "karakterbe" bújtathattam. És ezt hihetetlenül jól tudta viselni. Álom vele együtt dolgozni, igazi múzsa!

Tóth Andi az esti Sztárban sztár adására készülődik a sminkese, Bényei Betti és fodrásza, Fróhner Fecó segítségével
Fotó: Blikk

Tóth Andi esetében a zenei stílusából és a karakteres személyiségéből fakadó imázst tartom előtérben a ruhákkal kapcsolatban, vagy éppen kicsit el is túlzom, ami szintén izgalmas feladat. Marics Petinél ugyanez a helyzet. Visszatérve az eredeti kérdésedre, azt gondolom, ha valahol helye van ennek, akkor az egy showműsor. Erről is kell szólnia, a látványról és a csillogásról, a ruhákról. Az emberek hétvégén ki szeretnének kapcsolódni, hétköznap fontosabb problémáik vannak, minthogy a divatról, a trendekről, extrém öltözékekről tájékozódjanak. Amikor viszont hétvégén leülnek a tévé elé, akkor miért is ne láthatnának ilyesmit, és miért is ne rugaszkodhatnának el kicsit a valóságtól!

Nem baj, ha nem mindenkinek tetszik egy adott öltözék, amit a sztárokra kreálok. Kifejezetten szeretem, ha valami megosztó, mert akkor valamit megmozgat az emberekben, és ez izgalmassá teszi. Amikor showműsorokban kezdtem dolgozni, tudtam, hogy nem mindig azt fogja kapni tőlem a közönség, amit megszokott. Leginkább a highfashion a profilom, és ezt a nem hétköznapi viselésre szánt vonalat alkalmazom kollekciók tervezésénél és magazinos stylingmunkáknál. Kihívásnak érzem, hogy becsempésszem a magyar tévéműsorokba ezt a világot.

Kiss Márk, Tóth Andi stylistja és Fekecs Kata szabónő a sportruhák inspirálta ruhával
Az énekesnő ruhája sokat megmutat a testéből
Fotó: Blikk

Ettől lesz számomra izgalmas ez a munka, így tudom megtalálni benne önmagam, ha lehetek picit ízlésformáló, ha olyan látványokat mutathatok a tévénézőknek, amikre nem feltétlenül számítanak. A legnagyobb öröm számomra az, hogy teljesen szabad kezet kapok a szerkesztőktől és producerektől. Azért természetesen nekem is fel kellett mérnem, mi az, ami már semmiképpen nem megy át, igyekszem megtalálni az egyensúlyt a határok feszegetése és a befogadható, elfogadható között. Mindig az ösztöneimet követem, azt alkotom meg, ami belülről jön, és amit ki akarok fejezni, amit üzenni akarok egy ruhával. Sokat gondolkodom ilyenkor, finomhangolom a teljes öltözéket, a legutolsó apró részletig alakítgatom, amíg az összkép nem lesz tökéletes. Mindennek stimmelnie kell a hajtól a sminken át a kiegészítőkig. Nagyon fontos számomra a megjelenés beauty része, mert alátámasztja az öltözéket, de el is viheti egy olyan irányba, ami már nem tetszik, mert megváltoztatja a megjelenés üzenetét.

Mit fejez ki ez a szett számodra, a csapatodnak, és mit Andinak? Amikor alkotsz, mi a legfőbb szempont, amit figyelembe veszel?

A sportruházati elemek luxus vagy színpadi öltözékbe való átültetése nem újkeletű dolog. Ezt a stílustrükköt alkalmaztam most Andi ruháján. Azért döntöttem így, mert Andi egy sportos, vagyány, nagyon csinos lány, most ezt a tulajdonságát emelem ki a sok közül. Egyfajta tanulány is számomra a különböző öltözködési szegmensek elemeinek vegyítése, ami egyébként is jellemző az általam tervezett ruhákra. Az aktuális szett vonalvezetése sportos, geometrikus, ahogyan azt a szörfös bodykon, dresszeken megszoktuk. Alkalmibbá és elegánsabbá tettem azonban az anyaghasználatot és kicsit a formavilágot is. A sportruházatokon mindennapos necchálót ezúttal Swarovski kristályok díszítik, a cipzár ezüstösen csillogó, a ruha anyaga pedig finom zsorzsett. Az extrán kihívó megjelenést a szokatlan helyeken található kivágások biztosítják. A "dekoltázs" ezúttal a szoknyarészen található, így látni engedi a szett úszódresssz jellegét. Tervezéskor mindig a megfelelő arányokra figyelek, és nem utolsósorban arra, hogy Andi vonzónak érezze magát benne. Ő a kiindulópontom, mert ő viseli a ruhát.

Tóth Andi meztelenruhája a Sztárban sztár adásában hasat villant és csupa flitter

Tóth Andi meztelenruhája a Sztárban sztár adásában hasat villant és csupa flitter

Hány ruhapróba előzi meg az adást?

Sajnos az idő szűke miatt nincs lehetőségünk sokszor próbálni, Andi nagyon elfoglalt, így csak egy ruhapróba van. Szerencsére a legcsodálatosabb varrónővel, Fekecs Katával dolgozom együtt, aki annyira profi szakember, hogy a ruhát egy próbával is tökéletesre tudja véglegesíteni. Folyamatosan mérjük Andit és Petit, és a műsorban szereplő táncosokat is, mert hétről hétre rengeteg az öltözék, varrnivaló. Ahhoz, hogy ilyen kevés idő alatt megszülessen ez a sok ruha, Kata profizmusára van szükség. Szó szerint megépíti próbababában a szereplők alakját a mérések alapján, és arra dolgozik a rajzaimat követve. Amennyiben a ruhákra valamilyen díszítés, gyöngyözés, szegecselés, festés vagy bármilyen más applikáció kerül, azokat én készítem el. Ha valamilyen extrémebb nyomattal, alternatívabb alapanyagból tervezek ruhát, akkor azt kiadom a megfelelő szakembernek, hogy időben meglegyen. Köllő Babettre például egyszer készült egy plasztik hatású mellvért, amit Abonyi Alma készített el műgyantából. Ehhez le kellett venni a mintát, és ki kellett önteni Babett felsőtestét gipszből. Ezért is fontos, hogy előre tudjam, hogy az adott ruhaterveket melyik adásra időzítjük, hogy jönnek sorrendben egymás után.

A Sztárban sztár adásaira készülő ruhákat, melyeket Tóth Andi visel, először megrajzolja Kiss Márk
Fróhner Fecó szépen kivasalta Tóth Andi haját az Sztárban sztár élőshow előtt
Fotó: Blikk

Olvasgatsz kommenteket az adás után, vagy nem érsz rá ilyesmire, és nem is tartod szerencsésnek?

Amint elkezdődik az adás, elkezdenek záporozni az üzenetek a közösségi média felületeken. Gratulálnak nekem, a csapatomnak, a zsűrinek, és ez nagyon jól esik. Rengeteg üzenet jön már az adás előtt, hogy nagyon várják, milyen lesz a következő ruha. Kommenteket csak a saját oldalamon olvasok, melyek leginkább gratulációk, biztató, kedves szavak. A követők és ismerősök nyilván elfogultak is. Más felületeken nem igazán szeretek kommenteket olvasni. Az ismerőseim néha átküldenek párat vagy linkeket a cikkekről, amik a ruhákról szólnak. A bulvároldalak és hírportálok cikkei is gyakran elém kerülnek, de az ottani kommenteket nem szeretem olvasni, mert a gúnyolódó, arc nélküli profilok irreleváns, szakmaiatlan hozzászólásaival nem tudok mit kezdeni. Valójában nem is bánt, ha a ruhára tesznek megjegyzést, mert egyrészt nem befolyásol, másrészről tudom, hogy megosztó az, amit csinálok, számolok ezzel. Az viszont nagyon dühít, amikor Andit vagy Babettet bántják, akkor nagyon nehéz megállnom, hogy ne válaszoljak. Mondjuk egy évben egyszer ezt talán meg is teszem. Az viszont a legnagyobb elismerés a számomra, hogy legyen szó bármelyik zsűritagról, ők engem választottak, ők is vállalják velem együtt, hogy a megjelenésük megosztó, támadható lesz, velem együtt vállalják a "kockázatot", hogy nem fognak mindenkinek tetszeni - bíznak bennem. Én kifejezhetem velük önmagam, ők pedig kifejezhetik magukat a ruháim által.

Mellet is mutat a merész, Kis Márk tervezte darab Tóth Andin a Sztrában sztárban
Fotó: Blikk

A különleges, extrém ruhák történelmet írnak! Nézd csak!

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Bika féltékeny, a Szűz lazítson - május 21.

Napi horoszkóp: A Bika féltékeny, a Szűz lazítson - május 21.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Nem is gondolnád, milyen sok embernek segíthetsz ezzel az aprósággal (x)

Mutatjuk, mire figyelj a csodás arcbőr érdekében (x)

Mutatjuk, mire figyelj a csodás arcbőr érdekében (x)

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Nincs még programod a hosszú hétvégére? - Mutatunk egyet! (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)