Tristan Thompson így választotta ki a lányokat, akikkel megcsalta Khloé Kardashiant!

2018.április.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kevés ember van a világon, aki ne hallott volna Tristan Thompson botrányos viselkedéséről, arról a megbocsáthatatlan magatartásról, amit barátnője, Khloé Kardashian várandóssága alatt tanúsított.

Tristan Thompson
Fotó: Instagram

Tristan nem csak, hogy megcsalta barátnőjét, akinek már csak napok voltak hátra a szüléséig, de egy hét alatt 5 olyan nő is jelentkezett, akiknek bizonyítékuk van rá, hogy a férfivel hetyegtek.

Khloé barátnője szerint a Kardashian lány és újszülött babája, True már el is költöztek Thompsontól, ami nem is csoda, hiszen Khloé-t a legnehezebb időszakban hagyta magára.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BfL9-g2lbWw/" data-instgrm-version="8" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Happy Valentine day my love #10084;#65039;#128525; Btw I love the curly hair look #128520; Tristan Thompson (@realtristan13) által megosztott bejegyzés, Febr 14., 2018, időpont: 10:22 (PST időzóna szerint)

Most pedig újabb undoritó részlet derült ki arra vonatkozóan, hogyan cserkészte be a lányokat a kosaras. Egy barátja szerint Instagramon keresett egzotikus, "nagy fenekű" nőket, akiket üzenetben kért, hogy találkozzanak vele, a dolog innentől pedig már egyértelmű....

Ezt olvastad már? Khloé Kardashian még gyorsan pózolt egyet szülés előtt fehérneműben

Az is hihetetlen, hogy Tristan képes volt erre, de számunkra az is meglepő, hogy tényleg vannak olyan nők, akik ilyen könnyedén beadják a derekukat egy ilyen felkérésre, főleg, hogy tudják ki a barátnője, és hogy babát is vár tőle.

Glamour Napok Banner
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Újabb részletek derültek ki Katalin hercegné rákkezeléséről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője