Újabb álompár szakított! A sztármodell szerelme fél évig sem tartott

2015.november.4.

Alig két hónapja még őket hoztok fel pozitív ellenpéldaként, hogy lám-lám a nagy sztárszakítások közepette milyen boldogok.

Gigi Hadid, Joe Jonas
Fotó: RexFetures/PuzzlePix

Nem kellett volna, nem hoztunk szerencsét a kapcsolatuknak. A közösségi média üdvöskéje, az egyetlen modell, akik képes tartani a lépést a Kardashian-Jenner lányokkal, Gigi Hadid. A csodaszép, és még annál is népszerűbb lány körül csak úgy zsonganak a pasik. Májusban azonban Joe Jonas mindenkit félresöpört, és úgy tűnt, hogy elrabolta az egzotikus modell szívét. Sokan pletykálták, hogy a kapcsolatuk csak a médiának szólt, de rengeteg fotó készült róluk, amelyeken tényleg egyértelműnek tűnt, hogy vagy Oscar-díjas alakítást nyújtanak, vagy tényleg őszitén szeretik egymást.

Mi hiszünk benne, hogy az utóbbi volt igaz, viszont így sem kevésbé szomorú, hogy most szakítottak. A People magazin szerint nem volt különösebb ellentét közöttük, de Joe Jonas új bandájával turnéra indul, az utóbbi időben Gigi Hadid pedig keményen készült a Victoria´s Secret show válogatására. A két elfoglalt fiatalnak alig volt ideje egymásra, és végül rájöttek, hogy talán nem hiányoznak egymásnak annyira, mint kellene. Így a sztárpár szét is vált. Ez a kapcsolat még fél évet sem bírt ki.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!